Már javában tartanak a leárazások, így még pár hétig biztosan érdemes alaposan átnézni a leértékelt táblával ellátott polcokat a butikokban. A kabátokat úgyszintén megéri ilyenkor beszerezni, hiszen a sikkes darabokat az eredeti ár töredékéért kaparinthatod meg. Összeszedtük, milyen fazonokkal kecsegtet a kabátdivat, amelyek a következő téli szezonban úgyszintén divatosak lesznek!

hirdetés

A kabátdivat idén igazán sokszínű, nagyszerűen megférnek egymás mellett a sportos és az elegánsabb fazonok. A stílusmixelő trendeknek köszönhetően a lazább darabokat sem muszáj feltétlenül baggy stílusú nadrággal vagy bakanccsal összeboronálni.

Egy pufidzsekit is viselhetsz bőrhatású nadrággal, magas sarkú csizmával és elegáns pulóverrel. A letisztult szövetkabátokra ez ugyan igaz. Ezért sok szempontból univerzális stílusú kreációkra lelhetsz, melyek nem vonulnak ki azonnal a népszerű trendek sűrűjéből.

A januári leárazások során ezért érdemes alaposan átnézni a kínálatot, hiszen nagy eséllyel ráakadhatsz a legújabb kedvencedre, ami akár évekig lehet a ruhatárad egyik kiemelt eleme.

A kabátdivat népszerű és időtálló darabjai: ezekre csapj le a leárazásokon

A változatos irányzatoknak köszönhetően mindenféle fazont megtalálhatsz a kínálatban. A pufidzsekik továbbra is divatosak, ám ha unod a klasszikus, matt anyagokat, akkor bőrhatású vagy fényes felületű darabot is választhatsz. A műszőrme, teddykabátok szintén porondon vannak, a rövid és a hosszabb fazonokat egyaránt sokféle stíluskombinációban elsütheted.

 

Az elegánsabb stílus kedvelőinek a szövetkabátok közül érdemes válogatni. A leárazott termékek között sok bézs és barna színű kreációval találkozhatsz, melyek már klasszikus elemei a divatnak, és ősztől tavaszig remekül ki lehet használni őket. Már tavaly is roppant népszerűek voltak, és idén sem kell tőlük elbúcsúznunk. A letisztult darabokat akár évekig viselheted, hiszen a visszafogott tónusok szinte mindennel jól harmonizálnak. Az olasz nők kedvenc steppelt fazonja szintén marad, ami nagyszerűen kihasználható majd a tavaszias időben.

A műszőrme nem csak a teljes kabátot boríthatja, apró részletekben éppúgy megjelenhet. Választhatsz pilótadzsekit vagy szőrmés ujjal ellátott dzsekit. A bőrhatású darabok a tavaszi szezonban ismét előkerülhetnek, egy hosszú kabáttal biztosan nem fogsz mellélőni.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images.  

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás: