Ha valaki kételkedett volna abban, hogy a színekkel igazán fel lehet dobni az öltözködést, a gyönyörű Zendaya és ezek a divatfotók garantáltan bebizonyítják, hogy érdemes merészebb vonalra lépni. Sokan abban látják a könnyen kombinálhatóság kulcsát, hogy nagyjából azonos árnyalatú holmikat szereznek be, ám az élénk tónusoktól sem kell tartani.

hirdetés

2021-ben méltán nyerte el a 25 éves Zendaya az év divatikonjának járó címet, hiszen a gyönyörű színésznő gyakorlatilag nem tud hibázni, ha ruhaválasztásról van szó. Rendszerint túlszárnyalja önmagát, fantasztikus kreációkba bújik, és nem fél a merészebb daraboktól sem.

Sokan tartanak a vibráló árnyalatoktól, aminek alapja leginkább az, hogy nehezebben kombinálhatók, mint az átlagos színek. Emiatt számos nő ruhatára jóformán csak fekete, fehér, bézs és szürke darabokból tevődik össze. A tavaszi, vidám öltözködés kulcsa lehet azonban, ha feltűnőbb tónusok kerülnek a szettekbe. Nem mellesleg fiatalító hatással is bírnak az erőteljesebb színek. A Valentino tavaszi kampányát elnézve valóban megéri beszerezni pár merészebb darabot.

Zendaya csak úgy vibrál, ezek a divatfotók meghozzák a régóta várt tavaszi hangulatot

Fantasztikus színek, légies anyagok, kivágott szabás és nőies fazonok. A Valentino tavaszi kollekciója gyakorlatilag a 2022-es trendek egyvelege, minden apró részlet olyannyira stimmel, hogy a gyönyörű darabok már-már a tökéletesség határát súrolják. Zendaya csak úgy ragyog a Michael Bailey-Gates által készített dinamikus fotókon, melyek a régóta várt pezsgő és vibráló hétköznapokba repítenek.

Az egész kollekció friss és inspiráló, amit nem csupán az élénk színeknek, de a futurisztikus, modern formavilágnak és az elegáns anyagoknak egyaránt köszönhet. A bíbor, a kék és a citromsárga kombinálása, variálása igencsak merész hatást eredményez, ám az összkép mégis maximálisan egységesnek hat. Zendaya irtó sikkes ezekben a vidám darabokban.

A lenge, laza sziluett csak úgy árasztja magából a könnyedséget, a darabok épp emiatt hatnak frissnek és üdének. A letisztult, geometrikus részletek és a kivágott szabások különösen 2022-essé varázsolják az összképet.

A színésznő Valentino márkához való kötődése nem csupán ebben a vibráló kampányban tükröződik. Nemrégiben egy 1992-es kreációt viselt az olasz luxusdivatház repertoárjából, ami gyakorlatilag idősebb, mint maga Zendaya. Már régóta kollaborálnak, csak úgy halmozzák a jobbnál jobb kampányokat.

Kiemelt kép: Michael Bailey-Gates/maisonvalentino/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés