A divat ismétli önmagát, ami egykor trendinek és sikkesnek számított, nagy eséllyel újra szárnyra kap néhány év vagy akár évtized múlva. Zendaya legutóbbi ruhája sem egy mai darab, konkrétan idősebb, mint a 25 éves színésznő.

hirdetés

Zendaya tavaly az év divatikonja lett, ám legutóbbi húzása után nem lepődnénk meg azon sem, ha 2022-ben ismét ő nyerné el a legjobban öltözött híresség címét. A színésznő és stylistja, Law Roach fantasztikus párost alkotnak, gyakorlatilag soha nem tudnak hibázni. A 25 éves Zendaya rendszerint különleges, nőies és formabontó kreációkban jelenik meg a nívós eseményeken.

Ha saját filmbemutatójára érkezik, arra is sokat ad, hogy öltözékében megjelenjen az új alkotás tematikája. Ezzel csak tovább fűszerezi az egyébként sem unalmas szettjeit.

 

Zendaya ruhája idősebb, mint ő maga

A gyönyörű színésznőnek legutóbb az Euphoria című sorozat kapcsán volt egy jelenése, ahol ismét sikerült meglepetést okoznia sikkes szerelésével. Most egy olyan kreációt választott, ami konkrétan idősebb, mint ő maga. A 25 éves színésznő egy Valentino ruhát viselt, ami az 1992-es tavaszi-nyári kollekció részeként jelent meg a kifutón. A gyönyörű, csíkos darabban annak idején Linda Evangelista libbent végig a kifutón.

Számos fazon és stílus jelenik meg újra és újra a divatban az évek múlásával, ám legtöbbször némi változtatással, másabb formában válik népszerűvé az adott trend. Ez a ruha azonban egy az egyben megállja a helyét, mindenféle körítés és átalakítás nélkül tündököl most éppen úgy, ahogy 1992-ben.

 

Ez a fazon elképesztően vonzóvá varázsolja és kiemeli a sziluettet, a sellőstílus előnyeit pedig csak tovább fokozzák a kontrasztos, hosszan futó vonalak. A ruha önmagában elviszi a show-t, Zendaya nem is cicomázta túl a megjelenését. Mindössze egy egészen egyszerű fülbevalót viselt, és a sminkje sem az erőteljes, feltűnő irányvonalat képviselte. Ebből adódóan a ruhája került a fókuszba, amivel garantáltan beírta magát a divattörténelembe.

 

Kiemelt kép: Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO/Getty Images.

Cikk képei: Bertrand Rindoff Petroff/Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO/Getty Images.

  • Megosztás: