Zendaya csodálatos megjelenésével rendszerint elkápráztatja a rajongókat, számos jelentős márkával dolgozik együtt, valamint több divatkampány arcaként is feltűnt már a gyönyörű színésznő. Minden alkalommal varázslatos ruhákban kapják le a fotósok a vörös szőnyegen, a 25 éves Zendaya gyakorlatilag nem tud mellényúlni, nem is csoda, hogy megkapta az év divatikonja címet.

hirdetés

 

Olyan kiemelten elismert divatmárkákkal dolgozott már együtt, mint a Bulgari, a Lancôme, a Valentino vagy a Tommy Hilfiger. A rangos elismerés nem véletlenül pottyant a színésznő ölébe, minden rendezvényen méltóságteljesen viseli a nőiességét kiemelő kreációkat, amelyeket stylistja, Law Roach választ neki.

A híres stílustanácsadó olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Celine Dion vagy Ariana Grande. A 2021-es év divatikonja Balmain, Versace és Yves Saint Laurent darabokban is megjelent. Fantasztikus alakján tulajdonképpen bármi jól mutat, minden stílus tökéletesen passzol hozzá.

Zendaya nem csak az év divatikonja lett, fontos dologra hívja fel a figyelmet

Bár a színésznő rendszeresen szem előtt van, hiszen különböző divatmagazinokban szerepel, illetve gyakorta feltűnik a nagy volumenű vörös szőnyeges eseményeken, mégis igyekszik tartózkodni a gyakori posztolástól, a közösségi médiában való túlzott részvételtől.

A People magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy fontosnak tartja a mentális egészség érdekében tartott szüneteket, így például nem tesz közzé magáról fotót naponta, sőt, előfordul az is, hogy ennél jóval hosszabb pihenőt tart.

Ezen túl igyekszik felhívni a figyelmet arra is, hogy milyen káros hatással van a lelki egészségre az, ha valaki folyamatosan másokhoz hasonlítja önmagát, ezért ezt ő sem teszi, szimplán éli a saját életét, és elfogadja magát olyannak, amilyen.

A színésznő vörös szőnyeges szettjei alapján megérdemelten kapta az év divatikonja címet, minden fotón káprázatosan fest.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage/Getty Images.
Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés