A legtöbb híresség szeretné a legjobb formáját hozni a vörös szőnyegen, pláne, ha a saját filmje kapcsán van jelen egy eseményen. Ilyenkor rendszerint előkerülnek a szebbnél szebb estélyi ruhák, de vannak, akik nem elégszenek meg azzal, hogy tökéletes a szettjük, hanem különféle csavarral hívják fel a figyelmet arra az alkotásra, amiben szerepelnek. Zendaya például mindig a film tematikájához igazítja az öltözékét, a szemfülesebbek azonnal kiszúrhatják, milyen trükkösen jeleníti meg az utalásokat a szereléseiben.

hirdetés

A díszes filmpremierek mindig is fontosak voltak az alkotók szempontjából, hiszen ekkor tekintheti meg először a közönség a produkciót, vagyis magát a filmet. Az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet fordítanak a forgalmazók az eseményre, hiszen sokszor már nem csak egy egyszerű vörös szőnyegen sétálnak végig a hírességek. Újabban sokkal inkább hasonlít egy gálaestre az esemény, semmint egy szimpla mustrára, gyakran például részletgazdag dekorációval készülnek a szervezők, ami nem merül ki a filmplakátban.

Szinte kivétel nélkül minden alkotó célja, hogy a filmje minél nagyobb sajtóvisszhangot érjen el. A különleges dekoráció mellett az eseményen megjelenő hírességek kapják a legtöbb figyelmet, akiket fotósok hada vesz körbe. Így érthető, hogy a filmpremiereken is egyre nagyobb szerepet kap az elegáns megjelenés, és nyilván mindenki igyekszik kitenni magáért, hogy ne maradjon észrevétlen a tömegben.

Az álomszép ruhakölteményeket a legtöbben csupán egyszer viselik, ám egyre többször fordul elő, hogy a sztárok a már meglévő darabjaik közül válogatnak. Ilyen például Cate Blanchett, aki már több filmpremierjén is elsütötte a kedvenc darabjait. A választásaival mindig osztatlan sikert arat, talán többek között ennek is köszönhető, hogy egyre többen veszik elő a régebbi kedvenceiket.

 

Ám vannak, akik ennél is egyedibb módon szeretnék felhívni magukra és az aktuális filmjükre a figyelmet. Ezt nem mélyen kivágott vagy keveset takaró holmikkal teszik meg, hanem az alkotás tematikájához tökéletesen passzoló darabbal. Ennek a nagymestere egyértelműen Zendaya, aki az utóbbi időben számtalan alkalommal elsütötte ezt a trükköt.

Zendaya pókhálókkal népszerűsítette legújabb filmjét

A fiatal színésznőt már eddig is divatikonként emlegették, ám idén végképp beírta magát a legsikkesebb hírességek közé. Az korábban éppúgy nyilvánvaló volt, hogy nem tud hibázni, a mostani megjelenéseivel pedig bebizonyította, hogy több kreativitás van a tarsolyában, mint azt eddig gondoltuk. Tavaly több filmje is a mozikba került, ezért számtalan alkalommal láthattuk a vörös szőnyegen.

A megjelenését minden alkalommal a film témájához igazította, a Dűne premierjére mindig bézs, illetve homokszínű darabokat vett fel. Míg a legújabb Pókember-mozifilm miatt pókhálóval díszített darabokba bújt. Az összeállításaival nem kis feltűnést keltett, a szettekre még biztosan sokáig emlékezni fogunk.

 

A 25 éves filmcsillag mellett mások is szeretik, ha az öltözékük összecseng a filmmel. A Mátrix sztárja, Carrie-Ann Moss úgyszintén az alkotásra utaló darabban jelent meg a premieren. Lily James sem szereti, ha a szerelése elüt a tematikától, pár éve modern Hamupipőkeként libbent végig a vörös szőnyegen, még üvegcipője is volt.

Ezek a nők roppant kreatívan oldották meg a feladatot, így nem csoda, hogy mindenki rájuk figyelt. Az izgalmas fazonokkal, kiegészítőkkel csak még népszerűbbé teszik az aktuális filmjüket, hiszen sikkes szettjeik még sokáig megmaradnak a közönség emlékezetében.

 

Kiemelt kép: Gareth Cattermole / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés