A fiatal színésznő csupán 24 éves, ennek ellenére már most valóságos szupersztár. Sorra kapja a szakmai elismeréseket, jelenleg az egyik legígéretesebb tehetségként tartják számon. Emellett a stílusa sem elhanyagolható.

hirdetés

Zendaya szinte gyerekként kezdett színészkedni, és éveken keresztül a Disney csapatát erősítette. Ez idő alatt saját albumot jelentett meg, és tánctudását is megcsillogtatta. Az igazi áttörés azonban pár éve történt, amikor szerepet kapott pár komolyabb hollywoodi produkcióban. Tavaly pedig drámai színészként bizonyíthatott, hiszen az Euphoria című sorozatban egy igazán összetett karaktert alakít. A szerepért idén Emmy-díjat kapott, ezzel pedig bevonult a történelembe, mint a legfiatalabb nő, aki kiérdemelte ezt a rangos elismerést.

Zendaya sikkes stílusa

Ám nemcsak a szakmai sikerei miatt kerül mostanában a címlapokra a fiatal színésznő, hanem kiváló stílusérzéke éppúgy állandó téma. Mindig sikerül eltalálnia, hogy mi áll neki a legjobban, bár nincs nehéz dolga, mondhatni tökéletes alakkal rendelkezik. Zendaya a hétköznapokban kedveli a lazaságot, ezért gyakran látni farmerban és edzőcipőben, ám ilyenkor is igyekszik belecsempészni egy kis izgalmat a megjelenésébe.

Ha vörös szőnyeges eseményen vesz részt, rendszerint a nőiességére és csodás alakjára fektet nagy hangsúlyt, ezért olyan ruhákat választ, amelyek nem rejtik el a karcsú vonalait. Kedveli a nyitott, kivágott kreációkat, ám a magamutogatást sohasem viszi túlzásba. Az izgalmas szabásvonalak híve, ezért még az elegánsabb szettekbe is belecsempészi a rá jellemző sikkes pimaszságot.

 

Kiemelt kép: Frazer Harrison / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés