A híres nők stílusa általában a divat hullámzásával együtt változik, ám vannak, akik ragaszkodnak a jól bevált fazonokhoz. Nem unalmas a megjelenésük, pedig évek óta ugyanúgy öltözködnek.

hirdetés

Híres nők, akiknek mit sem változott a stílusa

A hírességek stílusa általában együtt rezonál a divat hullámzásával. A trendek jönnek és mennek, a sztároknak pedig mindig naprakésznek kell lenniük a legmenőbb darabokkal kapcsolatban. Ha nem is ők, akkor a stylistok kísérik figyelemmel a divat változásait, így a színésznők és énekesnők mind a vörös szőnyegen, mind pedig a hétköznapok során igazi divatikonként tudnak ragyogni.

Vannak azonban olyan ismert hölgyek, akik nem hajlandóak változtatni a már jól bevált stílusukon. Ragaszkodnak az általuk imádott fazonokhoz, maximum a körítéssel, a kiegészítőkkel vagy az anyagokkal érik el, hogy az összhatás trendivé váljon.

A galériában régi, illetve friss fotókat mutatunk a sztárokról, akik az elmúlt évek során semmit nem változtattak a megjelenésükön. Noha manapság is ugyanúgy öltöznek, mint annak idején, a sztárok stílusa cseppet sem unalmas, zseniálisan trükköznek a klasszikus, időtálló darabokkal.

 

Jennifer Aniston a fekete koktélruhák rajongója. Már a kilencvenes években is gyakran viselte az egyszerű, egyenes szabású, letisztult fazonokat. Noha az évek rohamosan szaladnak, s mindeközben a színésznő számos különleges darabban mutatkozott a kamerák előtt, stílusa nem sokat változott, többségében még mindig az elegáns fekete ruhákhoz ragaszkodik.

Julia Roberts a kissé maszkulin, formális kosztümszetteket imádta annak idején, s az évek múlásával sem változtatott a stílusán. A színésznő újra és újra divatba hozza a kétrészes szetteket. Shakira stílusa már egy vagányabb vonalon mozog, ugyanolyan menő bőrhatású cuccokat hord, mind a kétezres évek elején. Természetesen a hosszú szárú csizmák sem maradhatnak el!

Angelina Jolie sem sokat változtatott a stílusán, időtálló, klasszikus darabokból építi fel a ruhatárát. A hírességeknek valamelyest szerencséje is van, hiszen a divat hullámzása mindig visszahozza az egykor trendi retró fazonokat, így időről időre mindig kitűnnek a tömegből a jól bevált fazonválasztásaikkal. Ám a klasszikus, időtálló darabok éppúgy átívelnek a divat korszakain.

Kiemelt kép: Lester Cohen/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés