A 77 éves Diane Keaton és a 85 éves Jane Fonda hihetetlenül sikkes volt legújabb közös filmjük premierjén. A 70 éves Mary Steenburgen és a 77 éves Candice Bergen szintén stílusos, nőies darabban érkezett a bemutatóra.

hirdetés

A Könyvklub című film sokak számára ismerős lehet. A 2018-as moziban a legsikkesebb hollywoodi színésznők kaptak szerepet, akik mind a filmben, mind pedig a való életben csodásan öltözködnek, remek stílusérzékkel rendelkeznek. Idén mindenki a folytatást várta, a Könyvklub: A következő fejezet című filmért már most odáig vannak a rajongók.

Várható volt, hogy nemcsak a mozi megjelenése, de maga a premier is hatalmas visszhangot kap. Semmiféle baki nem történt, senki nem esett el a vörös szőnyegen, a színésznők szimplán az öltözékükkel, csinos megjelenésükkel érték el, hogy róluk beszéljen a nagyvilág.

Kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images.

 

Diane Keaton és Jane Fonda elvitte a show-t

Diane Keaton nem okozott nagy meglepetést, hogy karcsúsított fazonú kabátban és menő kalapban jelent meg az eseményen. A 77 éves színésznő önazonos stílusa egyszerűen utánozhatatlan, ikonikus darabjait imádják a rajongók. Lezseren elegáns szettjeit rendszerint vastag övekkel dobja fel , úgy nőies, hogy mindeközben hihetetlenül egyedi és vagány a megjelenése.

Jane Fonda sem lepte meg a közönséget választásával, a 85 éves színésznő eleganciájára azonban még mindig rá tudunk csodálkozni. Éjfekete szettben érkezett a premierre, mégsem tűnt gyászosnak vagy szomorkásnak a megjelenése. Mindig tudja, hogy mi az az apró részlet, amivel kifinomulttá és elegánssá tudja tenni az összképet. Most egy kis csillogást csempészett bele az összeállításba, egyszerűen lehengerlő volt a kisugárzása.

Képek: Dimitrios Kambouris/Getty Images.

 

Mind a négy főszereplő kitett magáért a filmpremieren. Candice Bergen egy különleges blézerrel tette vidámabbá megjelenését, Mary Steenburgen pedig egy gyönyörű, színes ruhában pózolt a kamerák előtt. Senki nem mondaná meg, hogy mind a négy színésznő hetven felett jár, az elmúlt években mit sem változtak.

Fiatalos megjelenésük tanúbizonysága, hogy a 2018-as Könyvklub és a mostani, második rész között eltelt évek, mondhatni, cseppet sem érzékelhető, ha rájuk nézünk, éppolyan fantasztikus formában vannak, mint az első mozi forgatásakor. Egyedi stílusukkal, lehengerlő személyiségükkel és kirobbanóan nőies kisugárzásukkal mindenkit elbűvölnek mind a filmvásznon, mind pedig a vörös szőnyegen.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images.

Cikkfotók: Dimitrios Kambouris/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés