A híres nők sem születnek kifinomult stílussal, előfordul, hogy csak bizonyos kor felett találnak rá a nőies megjelenés kulcsára. Mindenkinek egyedi praktikája van arra, hogy mivel varázsolja különlegessé és elegánssá az outfitjét, ezeket a trükköket tényleg érdemes ellesni tőlük!

hirdetés

Híres nők, akik 40 felett találták meg kifogástalan stílusuk kulcsát

Ki így, ki úgy próbálja feldobni a megjelenését, ám a legtöbb híres nőnek van valamiféle praktikája arra, hogy hogyan varázsolja kifogástalanná az outfitjét. Vannak, akik erre az apró fűszerre csak bizonyos kor felett találnak rá, akár egy stylist, akár a saját tapasztalatuk segítségével. A galériában összegyűjtöttük azokat a gyönyörű, stílusos nőket, akik ragaszkodnak bizonyos részletekhez az öltözködésüket illetően. A jól bevált dolgokon nem éri meg változtatni, ők éppen ezen az elven tervezik meg öltözékeiket.

 

Nem kell hogy híres stylist segítsen, 40 felett a nők többsége megtalálja személyes ízlését

Sokszor nem is kell túlzottan nagy dologra gondolni, egy szimpla apróság vagy bármikor bevethető ruhadarab is elegendő ahhoz, hogy kifinomult és nőies legyen a megjelenés. A sztárok könnyű helyzetben vannak, hiszen a legtöbbjüknek profi stylist segít abban, hogy ne nyúljanak mellé egy-egy választásukkal, ahogyan azzal kapcsolatban is rengeteg instrukciót kapnak, hogyan alakítsák ki személyes stílusukat.

A változás sokaknál szemmel látható, Anne Hathaway ízlése például rengeteget formálódott az évek során, de Lady Gaga ruhái is egy nőiesebb vonalon mozognak mostanában.

A stílus egy emberöltőn át formálódik, hiszen valamilyen szinten az egyéni preferenciákon túl a divat változása is hat rá. Ebből adódóan szinte senki nem öltözik úgy, mint mondjuk húsz évvel ezelőtt. A nőiességet mindenki magában hordozza, azonban az öltözékkel tükrözni ezt az adottságot már egészen más dolog.

Idővel eljön az a kor, amikor már fix dolgokon alapulnak a hétköznapi és az elegáns szettek is. Mondhatni megérik a személyes, egyedi ízlésvilág. A hosszú évek formálódása után továbbra sincs megállás, érdemes új és izgalmas irányvonalakat kipróbálni a divatban. Ettől függetlenül remekül jön, ha van egy biztos pont, ami meghatározza a stílust.

Kiemelt kép: /Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés