A világhírű sportolók párjai vonzzák a sajtó figyelmét, ezáltal hamar az ismertség középpontjába kerülnek. Néhányan közülük azonban nem csak azzal érdemlik ki az őket övező érdeklődést, hogy vonzó külsővel rendelkeznek. Persze, ennek az elvárásnak is megfelelnek, ám páran azon túl, hogy stílusosan öltözködnek, a divat világában is megvetették lábukat.

hirdetés

Vannak, akik nem csupán közismert szerelmüknek köszönhetik a hírnevüket, divatérzékük pedig nem kötelességből ragadt rájuk, hanem egyszerűen zsigerből jön. Mutatunk négy olyan fantasztikus nőt, akiket nem csak híres párjuk miatt emlegetnek, hiszen tehetségükkel elérték, hogy elismertté váltak a divatszakmában.

Híres sportolók párjai, akikért rajong a divatvilág

Victoria Beckham

Valószínű, hogy senkinek sem cseng ismeretlenül ez a név, és bár talán a legtöbb embernek David Beckham, a sikeres labdarúgó feleségeként ugrik be elsőként, Victoria Beckham igencsak szép karriert futott be nemcsak a divatszakmában, de énekesként is. A kilencvenes évek zenei világának sava-borsát a lányegyüttesek adták, Victoria Beckham pedig az egyik legismertebb formáció, a Spice Girls tagjaként vált ismertté.

Ez már önmagában együtt járt a népszerűséggel, azonban Victoria kihasználva kivételes stílusérzékét, elindította saját divatmárkáját. Az eleinte modellként debütáló 47 éves nő kezdetben csak ruhák tervezésével foglalkozott, mára azonban egy egész szettet össze tudunk állítani Victoria Beckham termékekből.

Kollekcióit egyszerűen imádjuk, kifinomult stílusa pedig olyannyira lehengerlő, hogy mindenképpen érdemes ellesni tőle pár ötletet.

Gisele Bündchen

A 41 éves brazil modell, Gisele Bündchen szintén nem sztársportoló férje által vált híressé. Az NFL játékos Tom Brady felesége kitartásának köszönheti, hogy a kilencvenes évek végén már a Vogue címlapján szerepelt, karrierje pedig töretlenül szárnyal.

Számos elismert magazin borítóján szerepelt már, a legmenőbb fotósokkal dolgozott együtt és olyan márkák kampányaiban vett részt, mint a Dior, a Givenchy, a Louis Vuitton vagy a Victoria’s Secret. Gisele Bündchen kitartása nem veszett el az idők során, továbbra is bomba formában van, amit az Instagram-posztjai is bizonyítanak.

Isabel Hernaez

A híres autóversenyző, Carlos Sainz barátnőjét sokáig nem is láthatták a Forma-1 rajongók, azonban manapság egyre gyakrabban jelennek meg együtt a versenyhétvégéken.

Isabel Hernaez a Scalpersnél dolgozik sajtóreferensként, illetve divattanácsadóként és modellként is feltörekvőben van a karrierje. A stílusa elképesztően különleges, szereti kombinálni az egyszerű darabokat, melyek fantasztikusan mutatnak rajta.

Charlotte Sine

A Forma-1 ifjú, ámde annál tehetségesebb pilótája, Charles Leclerc a Giorgio Armani arcaként is megmutatta már magát, barátnője pedig szintén otthonosan mozog a divat világában, hiszen saját, egyedi márkával büszkélkedhet.

Charlotte Sine maga tervezi cipőit, amelyek alapvetően sportosak, ám az általa rajzolt mintáknak köszönhetően nagyon sikkesek és páratlanok. Charlotte erőszeretettel viseli őket elegáns szettekkel is, az összkép pedig kifejezetten egyedülálló és magával ragadó.

Kiemelt kép: David M. Benett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés