A híres nők hétköznapi stílusa sokszor teljesen eltér attól, amit a vörös szőnyegen látnak a rajongók. Így variálják az egyszerű alapdarabokat akkor, amikor nincsenek reflektorfényben.

hirdetés

Híres nők hétköznapi stílusa

Amikor szóba kerül egy híresség stílusa, a legtöbben kapásból a vörös szőnyeges szetteket elevenítik fel az emlékezetükben. Tény, hogy a legtöbb alkalommal a fontos eseményeken láthatjuk a legismertebb sztárokat, valamint különböző filmekben és sorozatokban, amikor is egy-egy karaktert testesítenek meg. Persze már a vörös szőnyeges estélyik is árulkodnak az illető személyes ízlésvilágáról, ám a televízió képernyőjén látott összeállítások sokkal inkább a szerephez kötődnek, semmint az azt megtestesítő színésznőhöz.

A mindennapok során csak ritkán láthatják a rajongók a híres nőket, hiszen a fotósok azért nem követik őket mindenhová. Ennek ellenére előfordul, hogy egy ügyintézős napon, bevásárlás előtt vagy éppen edzés után kapják őket lencsevégre a szorgos paparazzik. Ilyenkor tárul a rajongók elé a sztárok egyedi ruhatára, ezekből a szettekből pedig bőven lehet ihletet meríteni.

A galériában megtekintheted, hogyan öltöznek a legismertebb divatikonok akkor, amikor épp nincsenek rivaldafényben.

 

Az egyszerű farmernadrág jóformán minden híresség szekrényében ott lapul, nem véletlen, hogy a klasszikus fazonok gyakorlatilag soha nem mennek ki a divatból. A hírességek csinos, elegáns blúzokkal, finom kiegészítőkkel dobják fel a nadrág lezser kisugárzását, a legtöbben magas sarkú szandált vagy cipőt választanak mellé, hogy még nőiesebbé váljon a szimpla alapdarab.

A blézer szintén gyakori választás az ismert nők körében. Nem véletlenül, ugyanis ez az egyszerű kulcsdarab abszolút fel tudja dobni az unalmas összeállításokat, finoman csempészi bele a könnyed eleganciát a hétköznapi megjelenésbe.

A fehér ing, a fehér blúz és a farmerdzseki éppúgy ott lapul a sztárok szekrényében. Ezekkel az alapdarabokkal sokféle sikkes szettet lehet összeállítani. A farmerkabát szuperül mutat szoknyákkal, nyári ruhákkal, a fehér felsőkkel pedig gyakorlatilag bármilyen összeállítás elegánsabbá tehető, miközben a kényelemről sem kell lemondani.

Kiemelt kép: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Arnold Jerocki/GC Images/Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés