Victoria Beckham menye elképesztően stílusos, Nicola Peltz remekül variálja a trendi, modern darabokat. A ruhatárából bőven lehet ihletet meríteni.

hirdetés

Victoria Beckham menye elképesztően stílusos

Ha Victoria Beckham szóba kerül, egyeseknek a Spice Girls ugrik be elsőként, míg másoknak az, hogy ő a világklasszis focista, David Beckham felesége, de többnyire az is felmerül, hogy az egykori énekesnő rendkívüli stílusérzékkel rendelkezik. A divat világa olyannyira közel áll Victoria szívéhez, hogy saját márkával büszkélkedhet, ráadásul a modellkedés sem ismeretlen számára. Ha ki kellene választani a világ legsikkesebb családját, Beckhamék valószínűleg versenyben lennének a címért.

Bármelyik jellemzőt vesszük figyelembe, gyakorlatilag mindegyik helyez egy kis nyomást az ember vállára, ha a Beckham családba fog beházasodni. Nicola Peltz azonban cseppet sem jött zavarba a helyzettől, stílusát tekintve pedig nem meglepő, hogy legalább olyan magabiztosan mozog a fotósok előtt, mint Victoria. A fiatal színésznő sikkes és modern szettjeivel mindenkit levesz a lábáról, zseniálisan variálja a trendi holmikat, összeállításai remekül ötvözik az egyedi megjelenés és a nőiesség részleteit.

 

Nicola Peltz számára a divat világa cseppet sem ismeretlen, ugyanis nemcsak színésznőként, de modellként is tevékenykedik. Az öltözködést egyértelműen önkifejezésképp alkalmazza. Stílusa egyedi és sikkes, általában követi az aktuális trendeket, ám abszolút a saját ízlésére formálja azokat. Nem fél kipróbálni a merészebb, feltűnőbb összeállításokat, ám a kifinomult nőiesség sem áll távol tőle.

Rendkívül színes egyéniség, aki a vagány bőrholmiktól kezdve a finom, elegáns holmikon át egészen a játékos, bohókás darabokig bármit szívesen visel. Annak ellenére, hogy változatosan öltözik, az egyértelműen látszik, hogy egyedi ízlése abszolút kirajzolódott, kiforrott stílust formál.

Victoria Beckham igazán büszke lehet gyönyörű menyére, aki nem csupán luxusmárkák kifutóján fordult már meg több alkalommal, de számtalan neves magazin címlapján is szerepelt. Olyan divatházakkal dolgozott együtt, mint a Balenciaga vagy az Alexander Wang, miközben a Vogue borítóján éppúgy találkozhattak vele a rajongók. A divat a vérében van, összeállításaiból érdemes ellesni néhány stílustippet.

Kiemelt kép: Michael Kovac/The Hollywood Reporter via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés