Laza, filmnézős este vagy inkább kőkemény edzés? Örök dilemma, ha nincs túl sok szabadidőd. A Popsugar edzője megmutatja, hogy hozd össze egy füst alatt a kettőt!

hirdetés

A testmozgás jó és mindenképp hasznos, még akkor is, ha csak tíz perced van rá naponta. Ám az ember lánya gyarló fajta, és olykor bizony, elcsábítja a kanapé, no meg az a régóta betervezett film, amit szívesen megnézne egy hosszú munkanap után. Melyiknek engedjen? A legjobb, ha összefésüli a hasznosat a kellemessel.

Talán nem a legintenzívebb testedzést nyújtja ez a kanapétorna, de nem ér alábecsülni, mert a semminél lényegesen több, avagy, még mindig jobb annál, mint az, ha elhanyagolnád a mozgást. Ugyanakkor a betervezett filmről sem kell lemaradnod, mert ezt a néhány feladatot akár a világ legkisebb nappalijában, a kanapé közelében is elvégezheted.

A gyakorlatsor egyáltalán nem lazulós feladatokból áll, a vacsorát legalábbis biztos, hogy ledolgozod. Sőt, ha mindennap rendszeresen elvégzed ahelyett, hogy a kanapén feküdnél, garantáltan meglesz a hatása!

  • Megosztás:
hirdetés