Thylane Blondeau szépségére hamar felfigyelt a világ. Még csak négyéves volt, amikor már a kifutón találta magát. A világ legnevesebb luxusmárkái vetekedtek érte, hogy vele reklámozhassák a gyermekkollekcióikat, majd csakhamar ráragasztották a világ legszebb kislánya címkét.

hirdetés

A húszéves francia modell simán elmondhatja magáról, hogy a divatvilág krémje volt a játszótere. Már 16 éve annak, hogy Thylane Blondeau végigsétált a Jean Paul Gaultier kifutóján, és ezzel berobbant a modellkarrierje. A 2001-ben született francia lány édesapja Patrick Blondeau labdarúgó, édesanyja pedig Véronika Loubry tévés műsorvezető, így híres szüleinek köszönhetően hamar a figyelem középpontjába került.

Dióhéjban, így cseperedett fel a világ legszebb kislánya

Ő még csak jó mókának, és izgalmas játéknak fogta fel a fotózásokat, illetve az őt övező nagy felhajtást, amikor 2007-ben kinevezték a világ legszebb kislányának. Alig tízéves volt, amikor a párizsi Vogue-nak készült fotói körül kirobbant a botrány. Míg korábban mindenki elolvadt az apró modelltől, a magazin kiverte a biztosítékot azzal, hogy felnőttes ruhákba öltöztetve, sminkben mutatta meg a kislányt.

Thylane Blondeau, mint minden kislány, jó játéknak fogta fel a sminkelést, így talán nem is értette, mi az a nagy hercehurca a fotók körül, és miért akarják annyian megvédeni őt valamiféle veszélytől, amiből ő még semmit sem érzékelt. Tízévesen a Ralph Lauren modellje lett, a gyermekkollekciót reklámozta. Majd 15 éves korában – igencsak fiatalon – a L’Oréal Paris szépségnagykövetének választották.

Bár akkoriban már a világ legszebb kamaszlánya címet is birtokolta, ő sohasem gondolt egyedi és különleges modellként önmagára.

Valószínűleg nem lehetett könnyű úgy felcseperednie, hogy közben folyamatosan cikkeztek róla. Sokan azt jósolták, hogy felnőttkorára teljesen ki fog égni, amikor pedig megjelent Palvin Barbara a színen, és nemzetközileg is ismertté vált, Thylane Blondeau-t a magyar modell hasonmásaként kezdték el emlegetni. Így sosem szabadulhatott meg attól, hogy arcának minden vonását és zegzugát elemezgessék.

Ő mindeközben megpróbálta a kamaszok normális életét élni, és, hogy megmaradjon a realitás talaján, már egy saját márka felépítését fontolgatta, amit később meg is valósított, így született meg a Heaven May Clothing.

Thylane Blondeau modellkarrierje tovább szárnyal

Kevesebb felhajtással ugyan, de Thylane Blondeau még ma is modellkedik. Bár 16 éve szolgálja a divatipart, nem unt rá a csillogásra, és nem is kezelik úgy, mint egy veterán modellt. Új és új fordulatokat vesz a karrierje, és színésznőként is kipróbálta magát.

 

Nemrég a vietnami Harper’s Bazaar készített vele egy divatanyagot, melyben a nyári szépség- és ékszertrendeket népszerűsíti. Az igéző szemű modell Benoit Claverie retró hangulatú, élénk sminkjeit viseli Margaux Demaria tengerparti stílusú fotóin.

A drágakőszínű szemhéjpúderek remekül harmonizálnak az ékszerek és kiegészítők finom csillogásával. A stylist, Aurore Donguy a Cartier, a Fendi és a Chopard kollekciójából válogatott össze fehér köves és fémszínű csecsebecséket, melyek uralják a modell megjelenését.

 

Stéphane Bodin vizes hatású frizurát varázsolt a francia szépségnek, ami idén nem csak a strandon lesz menő viselet. A nyolcvanas-kilencvenes évek hangulatát a smink- és hajstílus is erősen megidézi, viszont roppant finom, nőies formában.

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

Cikkfotók: @thylaneblondeau/Instagram, Margaux Demaria/Harper’s Bazaar Vietnam.

  • Megosztás:
hirdetés