Sharon Stone jelenlétével egy szimpla fotózás is különleges eseménnyé válik. A 65 éves színésznő mindig meg tudja mutatni egy új, izgalmas oldalát.

hirdetés

Sharon Stone mindig tud újat mutatni, pedig nem most került a rajongók látókörébe. A 65 éves színésznő úgy fest, mintha megfordította volna az időt, egyre csak fiatalabb, és egyre élettel telibb a kisugárzása. A titka valószínűleg nagyon egyszerű és alapvetően a személyiségében rejlik, amit manapság már egyáltalán nem is rejt véka alá.

Legutóbb az Instyle magazin címlapján szerepelt, a fotózás pedig nem csak kortalan szépségétől és kifogyhatatlan energiáitól vált izgalmassá. Sharon Stone táncra perdült a fotósok előtt, a rajongók pedig teljesen odáig vannak a videóért. A színésznőt nem igazán érdekli a kora, bár törődik a külsejével és kisujjában van a szépségápolás, több interjúban hangoztatta már, hogy nem kíván megfelelni a mai szépségkultusznak. Gyakran posztol magáról smink nélküli fotókat, amelyeken kócos hajjal, kényelmes ruhákban látható, természetes valójában, szerkesztés nélkül.

Sharon Stone táncától volt izgalmas a fotózás

A fotózások általában hasonlóképp zajlanak, na persze a tematika nagyban befolyásolja a fényképezés menetét. Ezúttal egyértelműen Sharon Stone volt a fókuszban, aki táncával el is vitte a show-t. Nem csupán a higanymozgás tette emlékezetessé az Instyle anyagát, a fotók, a ruhák és a teljes koncepció egészen izgalmas összhatást eredményezett.

A színésznő lassacskán 66. születésnapját tölti, ám úgy tűnik, hogy valamilyen varázslattal teljesen megállította az idő múlását. Személyiségének köszönhetően örök fiatal, aki, ráadásul minden alkalommal új oldalát mutatja meg a rajongóknak. A járványhelyzet alatt beleszeretett a művészetekbe, a festés azóta a szenvedélyévé vált. A magazinfotókon Sharon Stone művei láthatóak a háttérben, melyek még különlegesebbé teszik a színek összjátékát.

Ha egy kicsit elvonatkoztatunk a háttértől, a színésznő által viselt darabok is abszolút megérdemlik a figyelmet. Igazi retró stílusú összeállításokban pózol, amelyek a régmúlt divatrészletek fellendülésével ismét hihetetlenül trendinek számítanak. A repertoárban feltűnik a nyolcvanas évek kedvenc összeállítása, a menő kosztümszett, ami kissé maszkulin hatást kelt, mégis ott rejlik benne a kifinomult elegancia.

Sharon Stone nem akármilyen kosztümben pózol a címlapon, olyan fényes a szettje, akár egy diszkógömb. Nem vette félvállról a csillogó trendeket, tetőtől talpig flitterekbe burkolózott.

A visszatérő trendek között megjelennek a különleges, nyolcvanas, illetve kilencvenes évek hangulatát idéző stílusrészletek is. A hatalmas fülbevalók, a tollas, csillogó és színes kiegészítők izgalmas, vidám, mégis nőies kisugárzást kölcsönöznek a megjelenésnek.

Ahogy a táncos felvételen is látszik, a koncepció abszolút a retró divat hangulatára épült. A felvétel is pontosan olyan, mintha egy régi típusú kamerával készült volna, tökéletesen passzol a fotók visszafogott, mégis vibráló stílusához.

Sharon Stone sminkje most nem a natúr vonalat képviseli, színes, csillogó makeupot kapott, ami szintén a nyolcvanas, illetve kilencvenes évek diszkókorszakát idézi. A jól bevált hátranyalt frizurán nem változtatott, szokás szerint a kedvenc fazonját választotta.

A 65 éves színésznő nem csak megállította az időt, úgy tűnik, hogy meg is fordította annak múlását. Elképesztően jó formában van, csodás megjelenésével és vagányságával mindenkit elbűvöl.

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés