Blake Lively a tavaszi szettek terén is az izgalmas stílusmixekre és a nőies fazonokra esküszik. Imádja a különleges, vidám variációkat, de az eleganciáról sem mond le a vibrálás kedvéért.

hirdetés

Blake Lively köztudottan rajong a nőies divatért. Egészen fiatalon csöppent bele a világhírnévbe, ám már akkoriban is zseniális stílusérzékkel rendelkezett, csak ritkán nyúlt mellé ruhaválasztásaival. A rajongók divatikonként tekintenek rá, nem is véletlenül. Általában a snassz kulcsholmikat is sikkesen, stílusosan viseli, izgalmasan trükközik a szimpla alapdarabokkal. A tavaszi időszakban sem bízza a véletlenre a stílusos összhatást, mindig menő stílusmixekkel, trendi párosításokkal rukkol elő.

A színésznő ruhatárából és öltözködéséből bőven lehet inspirációt meríteni. Noha gyakran jelenik meg vörös szőnyeges eseményeken, ahol már csak a dresszkód miatt is neves márkák kreációit viseli, a hétköznapok során az egyszerű, nőies divat híve.

Izgalmas tavaszi szettek Blake Lively ruhatárából

Színes elegancia

Blake Lively imádja a színeket, általában nem retten meg a vibráló, rikító árnyalatoktól sem. Nemrég tetőtől talpig pinkbe öltözött, de még a brutális vattacukorszett sem hatott túlzónak, olyan ízlésesen és sikkesen viselte a habos-babos holmikat. A tavaszi divat egyébként is előtérbe tolja az izgalmas, feltűnő színeket, a szettekbe bátran bele lehet csempészni a vidám, pezsgő hangulatot.

Ez a monokróm narancssárga szett tulajdonképpen a menő árnyalat miatt egyedi. A színésznő pusztán elegáns alapdarabokat kombinált, a stílusfűszert egyértelműen az ütős narancssárga teszi hozzá az összeállításhoz. A csinos, nőies blézer és bő szárú nadrág párosa sokkal izgalmasabb, ha színes verziót választasz a tavaszi időszakban.

Képek: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

 

Lezser nőiesség

A nőies megjelenés kulcsfontosságú Blake Lively számára, ám ez nem jelenti azt, hogy elzárkózna a laza kiegészítőktől és lezser holmiktól. Imádja a menő stílusmixeket, persze mindig remek érzékkel adagolja a hanyag részleteket. A csinos maxiruhákkal idén egyáltalán nem lehet mellényúlni, a tavaszi divat meghatározó darabjai között a mintás és színes verziók tarolnak az átmeneti időszakban.

A színésznő magassarkú helyett egy laza edzőcipővel párosította a csinos darabot, ami a teljes szett hangulatát megváltoztatja. A kényelem és a nőiesség abszolút nem zárja ki egymást!

Képek: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

 

Monokróm sikk

Habár Blake Lively imádja a színeket, előfordul, hogy ő sem gondolja túl a hétköznapi összeállításokat. Mit is lehetne kezdeni egy egyszerű fekete farmernadrággal? A színésznő fekete monokróm szettje abszolút elegáns vonalon mozog, miközben a kényelem és a francia sikk apró részletei éppúgy megbújnak benne.

Jobban megvizsgálva nincs semmi extra ebben az összeállításban, azonban a fekete vezértónus, valamint a kiegészítők stílusa mégis izgalmassá teszi az eredményt. A csinos, sikkes kalap francia stílust kölcsönöz az öltözékének, a cipőválasztással pedig izgalmasabbá tette az összhatást.

Képek: SMXRF/Star Max/GC Images/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Robert Kamau/GC Images/SMXRF/Star Max/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés