Taylor Swift hatalmas stílusfejlődésen ment át az elmúlt években. Az énekesnő bájos hölgyeményből sikkes, elegáns dívává avanzsált. A westerncsizmákat és a virágos ruhákat letisztult, olykor kicsit merész holmikra cserélte. Sokat formálódott az ízlése, csupán egyetlen dolog változatlan, a piros szín iránti szeretete.

hirdetés

Taylor Swift pár évvel ezelőtt bájos, göndör hajú tinilánykényt robbant be a köztudatba. Eleinte főként a countryvonalon képviseltette magát, manapság pedig már főként a popzene kedvelőinek kedvez a dalaival. A zenéjével egyidejűleg a stílusa is változott, az irányváltáshoz új gardróbra volt szüksége. A rusztikus hangulatú, vidékies stílust fokozatosan hagyta el, a virágos, bohókás darabokat pedig a blézerek, nadrágkosztümök és a kivágott ruhák váltották az öltözékeiben.

A 32 éves énekesnő stílusa sokat változott, ám bizonyos dolgokról nem mondott le. Továbbra is szereti az egészruhákat és a feltűnő színeket. Mindenféle árnyalatban vannak ruhái, világos bőréhez, szőke hajához nagyszerűen passzolnak a feltűnőbb tónusok. Az egyik nagy kedvence a piros, amit sokféle módon beépített már a megjelenésébe.

Taylor Swift a pirosat is elképesztően visszafogottan, elegánsan tudja viselni

A nagy stílusváltás után Taylort hamar kikiáltották divatikonnak, mivel az énekesnő a hétköznapokban sem veti meg a csinos öltözködést. Imádja a sikkes fazonokat, mindig tökéletesen megkomponált szerelésben lép ki az utcára. A klasszikus szabásvonalak a kedvencei, rengeteg egészruha, egyenes szabású kabát, dupla gombos blézer lapul a repertoárjában. Sohasem látni hanyag vagy slampos összeállításban, ha lapos talpú cipőt visel, akkor sem hagyja el a nőies holmikat.

 

Taylor aranyló szőke frizurával és világos bőrrel rendelkezik, így a piros tökéletes választás számára. A feltűnő árnyalat nagyszerűen kiemeli adottságait, és sokkal élettel telibbé teszi az arcát. Az elmúlt években sokféle formában megjelent nála ez a vibráló, tüzes árnyalat, a visszafogottabb darabok mellett a monokróm összeállításokat éppúgy kedveli.

A piros színárnyalat legtöbbször finoman, apró nüanszként van jelen az öltözékében. A hétköznapokban feketével, fehérrel, bézzsel, esetleg barnával variálja. Nem állnak tőle messze az egészruhák, ezekből általában az egyszerű szabásvonalakat részesíti előnyben. Előfordul, hogy csupán mintaként jelenik meg a vörös a szettjében, vagy a feltűnő alapszínre kerülnek rá más motívumok. Nagyszerűen ellensúlyozza a szín harsányságát a meglepő kombinációkkal.

Olyannyira szereti ezt a tónust, hogy legtöbbször piros rúzst visel. Ezzel sokszor a tetőtől talpig vörösben pompázó szereléseit is kiegészíti. Nem hat tőle túl soknak, hiszen bájos megjelenésével kellően visszafogottá teszi az összképet. Már mindenféle stílusban megvillantotta ezt az erős árnyalatot, így érdemes tőle ellesni pár praktikát.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés