Christy Turlington lánya egyre népszerűbb divatmodell, lassacskán édesanyja nyomdokaiba lép. Grace igazi stíluskaméleon, mindig új arcát mutatja meg a kifutón és a vörös szőnyegen.

hirdetés

A sztárcsemeték általában a kamerák kereszttüzében nőnek fel, és sokan már tinédzserként otthonosan mozognak egy-egy fotózás vagy forgatás alkalmával. A kilencvenes évek szupermodelljeinek gyermekei már abban a korban vannak, hogy lassan túlszárnyalják szüleik népszerűségét. Cindy Crawford lánya, a 22 éves Kaia Gerber például évek óta az egyik legkeresettebb kampányarc, de Kate Moss kislánya, a 21 éves Lila sem panaszkodhat a felkéréseket illetően.

Christy Turlington lánya a divatszakma új csillaga

Christy Turlington gyermekei egy kicsit kilógnak az imént említett sorból. Az egykori szupermodell a People magazin szerint igyekezett távol tartani őket a reflektorfénytől. Egy idő után azonban rájuk bízta a döntést, így a most húszéves Grace elhatározta, hogy a modellszakmában próbál szerencsét. 2023 nyarán már a kifutón debütált.

Az egykori szupermodell nem szerette volna, ha lánya olyan fiatalon csöppen a divatiparba, mint ahogy ő tette annak idején. Noha Grace még mindig csak húszéves, valóban később tűnt fel a szakmában, mint vele egykorú társai. Azt gondolhatnánk, hogy ez akár hátrány is lehetne, ám a természetes szépségű, ezerarcú lány egyre népszerűbb a divatrajongók, a luxusmárkák és a tervezők körében.

A stílusa szintén ezt a sokoldalúságot tükrözi. Igazi kaméleon, imádja kombinálni a különböző stílusokat, öltözködésével is igyekszik megmutatni, hogy a vadóc, lázadó lánytól kezdve a vonzó nőig minden karakter ott lapul benne.

 

Noha Grace nagyon hasonlít az édesanyjára, az ő esetében nem azt a kísérteties hasonlóságot látjuk, mint Kaia Gerber és Cindy Crawford vagy Kate és Lila Moss vonásait illetően. Bár a fiatal modell éppolyan természetes szépség, mint az édesanyja, a megjelenése és a kisugárzása teljesen más, mint Christy Turlingtoné. Nem kérdés, hogy ki fogja harcolni magának a címlapokat és a legmenőbb bemutatókat, a következő években várhatóan a toplistás modellek között említik majd.

Grace kisugárzásában ott lapul a modern elegancia, az ellenállhatatlan vonzerő, a sikkes nőiesség, a vad vagányság, stílusában pedig a retró vonal keveredik. Teljesen mindegy, hogy milyen tematikájú vonulásról vagy fotózásról van szó, minden stílus és koncepció remekül áll neki. Fantasztikusan tudja érvényesíteni a személyiségét a kamerák előtt, ami csak keveseknek sikerül, pláne ennyi idősen.

Habár egy-egy képen még abszolút egy flegma tinilány látszatát kelti, máskor felnőtt, érzéki nőként ragyog. Ez a sokoldalúság kulcsfontosságú ebben a szakmában, ráadásul az sem elegendő, ha valaki csak szimplán rendelkezik vele. A sokszínű megjelenéssel élni is tud kell, ám Grace esetében már most sem kérdés, hogy ezzel nem lesz probléma.

Kiemelt kép: Gotham/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés