Úgy tűnhet, az 53 éves Carla Bruni ismét a kifutókat rója. A divatbemutatókon azonban nem ő, hanem fiatal hasonmása, Bella Hadid jelenik meg rendszerint.

hirdetés

Volt idő, amikor a telt ajkak jelentették a nőies megjelenés csúcsát. Az utóbbi években azonban a kiugró arccsont lett szuper divatos a modellek körében, akik közül sokan könnyen elcsábultak a trendnek. Emiatt természetesen gyakran fordulnak elő szembetűnő hasonlóságok is a kifutókon.

Bella Hadid akár Carla Bruni vér szerinti lánya is lehetne

Bella Hadid napjaink egyik legkeresettebb divatmodellje, aki nemcsak csinos alkatának, de gyönyörű arcának is köszönheti hírnevét. Bár nem éktelenkednek rajta a túlzásba vitt plasztikai beavatkozások nyomai, nyílt titokként kering az interneten a tény, hogy bizony a 24 éves modell arca nem a véletlen folytán változott meg rövid időn belül. Bár a 24 éves divatmodell természetes külsejével is gyönyörű és bájos volt, mégis elirigyelte a rókaszem és a sikkes arccsont trendet is, melyekkel kisvártatva nem másra, mint Carla Brunira kezdett el kísértetiesen hasonlítani.

Mivel Bella Hadid és Carla Bruni is a modellszakma krémjét képezik, így elkerülhetetlen volt, hogy a két csinos nő időnként összefusson.

 

Az ikonikus pillanatokról készült képek a hasonlóságot illetően igencsak felnyitották a rajongók szemét, akik fotókollázsokkal hívták fel a figyelmet a szokatlan egybeesésre.

Maga az olasz származású topmodell is tud doppelganger-jéről, akivel közös képet is posztolt hivatalos profilján. Carla Bruni a fiatal kolléganőjét szívmelengető módon titkos lányaként említette meg posztjában. Rivalizálásoknak szerencsére semmi nyoma kapcsolatukban.

Bár napjainkban is látható a hasonlóság a két modell között, ha visszamegyünk az időben, és a 29 évvel fiatalabb Carla Brunit helyezzük Bella Hadid mellé, eltérést szinte alig találunk majd.

Kiemelt kép: Dave Benett/FFR/Getty Images.

Cikkfotók: Francois G. Durand, Dave Benett/FFR, Michel Dufour/WireImage, JP Yim, Michel Dufour/WireImage, James Devaney/GC Images. Rose Hartman/WireImage, Slaven Vlasic, Michel Dufour/WireImage, Andreas Rentz/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés