A vékony öv viselése nemcsak stílusosabb, hanem egyúttal praktikusabb és kényelmesebb lesz, ha szimpla trükkök segítségével turbózod fel az összképet. Nem fog állandóan szétcsúszni, ráadásul ízlésesebben is mutat, ha így csinálod.

hirdetés

Vékony öv viselése némi csavarral: egyszerű, de hasznos trükkök

Az övekről elsődlegesen mindenkinek a nadrágok ugranak be. Az övnek az övtartóban a helye, ott nem csúszkál el, megvan, hogy hová kell beakasztani, s voilà. Noha tény, hogy az övek feladata alapvetően a bővebb derekú nadrágok szűkítése lenne, ám sokan nem csupán a praktikum miatt alkalmazzák őket, már hosszú évekkel ezelőtt igazi stílusrészletté nőtték ki magukat.

Az övek segítségével ugyanis meg lehet előzni, hogy egy bővebb nadrág lecsússzon vagy kényelmetlenné váljon. Egyes ruhadarabok alakromboló hatását éppúgy el lehet kerülni egy szimpla öv viselésével. A kötött ruhák például általában egyszerű, egyenes szabással készülnek. Ilyenkor a vastag anyag és a hanyag vonalvezetés totálisan elrejti a nőies formákat. Az övvel gyönyörűen szűkíthető a derékvonal, azonban ezek a vékony verziók övtartó nélkül összevissza csúszkálnak, szétcsúsznak és nagyon zavaróvá válnak a nap folyamán.

A videóban négy különböző trükköt láthatsz lépésről lépésre, amelyek abszolút megoldják a szétcsúszó övek problémáját. A módszerek pofonegyszerűek, mégis sokat adnak hozzá a nőies, stílusos megjelenéshez.

 

Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy milyen övvel viseled a kötött ruhákat, a vékony változatok esetén garantáltan bevetheted a videóban látható praktikákat. Ezáltal kiküszöbölheted a hosszú öv csúszkálását – amikor mozgás közben nem marad meg az övbújtatóban -, másrészt a elérheted, hogy egészen más fényben tündököljön a szett. A megjelenés stílusosabbá válik, az öv nem csak praktikus kiegészítője lesz az outfitnek, hanem egyfajta díszként funkcionál majd.

Sokan egy szimpla szilikonos hajgumival oldják meg a problémát. Lássuk be, teljesen mindegy, hogy milyen színű gumit választ az ember, ez a trükk egyértelműen szemmel látható. Ráadásul ez sem garancia arra, hogy az öv nem fog kicsúszni és lógni a nap végére.

Ha vastag pulcsit vagy kötött ruhát szeretnél beszűkíteni az öv segítségével, arra mindenképpen figyelj, hogy az anyag ne gyűrődjön és ne tömörüljön össze a test egy-egy pontján. Miután becsatoltad az övet, egyengesd el a görcsöket és próbáld meg nagyjából egyenletesen eloszlatni a felső vagy ruha anyagát. Ha erre az apróságra nem figyelsz, a szuper trükkök sem fognak segíteni abban, hogy valóban sikkes, nőies legyen az összkép.

Kiemelt kép: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés