A bőrönd rendszerezése nem okoz majd problémát, ha ezt a trükköt alkalmazod. Minden bele fog férni, amit magaddal szeretnél vinni!

hirdetés

Amikor valaki hosszabb utazásra készül, nem csupán a fárasztó hétköznapokat kell kipihennie, hanem magát a pakolási procedúrát is. A legtöbb nő szeret minél több holmit magával vinni, ugyanis mindenféle időjárásra, kirándulásra készülni kell egy alkalomhoz passzoló összeállítással. A sok-sok ruha azonban nehezen préselhető bele a bőröndbe, sokszor csak hatalmas küzdelem árán sikerül belegyömöszölni a kedvenc darabokat.

Persze remek tippek vannak, amelyek segítenek abban, hogy hogyan kell összeállítani egy mini kapszulagardróbot az utazás idejére, ám még akkor is nehéz lehet beleférni a bőröndbe, ha abszolút átgondoltan kerülnek kiválogatásra a ruhadarabok. Repülőgépen például eleve adott az a bőröndméret, amibe pakolni lehet, de az autóban sincs végtelen hely, a vonatról pedig ne is beszéljünk.

A klasszikus bepakolási technikák mindenki számára ismertek, ám valljuk be, nem túl sok cucc fér a bőröndbe, ha minden élére hajtva kerül bele pontosan úgy, ahogy a szekrénybe szokott. Az fontos, hogy a ruhák ne gyűrődjenek az utazás során sem, ez a trükk pedig garantáltan segít, hogy több holmit vihess magaddal az útra, és még a gyűrődéstől sem kell tartanod. Ha így rendszerezed, a bőrönd rengeteg cuccot elnyel majd!

 

A bőrönd rendszerezése egyszerű, ha így csinálod

Célszerű a szokásostól eltérően nekilátni a pakolásnak. Sokkal jobban jársz, ha a bőröndöt nem fektetve, hanem állítva kezded el telerámolni a ruhákkal, bármilyen furcsának is tűnik. A topokat, rövidnadrágokat és szoknyákat próbáld minél kisebbre hajtani. Ezek könnyedén elférnek a bőrönd egyik oldalán, míg a nagyobb ruhadarabokat a gyűrődés elkerülésének érdekében a szokásos módon hajtsd az apró ruhatorony mellé.

Ezzel a technikával már eleve sokkal több ruhát tudsz belepakolni a bőröndbe, mintha fektetve halmoznád őket. A pláne azonban csak ezután jön. Sokszor nem a pólók, pulcsik és nadrágok okozzák a fejtörést, sokkal inkább a cipők és a piperecuccok azok, amiknek sehogy nem lehet helyet szorítani.

Ha ezt a módszert alkalmazod, akár több cipő is belefér majd a bőröndbe. A sminkeket, arcápolási dolgokat tartalmazó kistáska is könnyedén, kényelmesen lapul majd a ruhák között. Arra figyelj, hogy a lábbeliket mindenképpen tedd ruhazsákba vagy szatyorba, nehogy összekoszolják a tiszta ruháidat.

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés