Az élénk színek és tarka minták 50 felett éppúgy meghatározóak lehetnek az öltözködési stílusban, hiszen a viselésük cseppet sem korfüggő, sokkal inkább egyéniség és ízlés dolga.

hirdetés

Az idő múlásával a legtöbben az egymással könnyen összepasszítható, időtálló, letisztult fazonokat részesítik előnyben, és ennek alapján gondolják át a ruhatárukat, ezért a vibráló színek és vidám minták ötven év felett gyakran perifériára kerülnek az öltözködés terén.

Sokan attól tartanak, hogy az élénkebb tónusok és a tarka anyagminták olcsó, közönséges hatást keltenek a megjelenésben, illetve kaotikussá, rendezetlenné teszik az összképet. Pedig finoman, megfelelő arányban adagolva cseppet sem tömények vagy tolakodók, sőt, nagy felületen megjelenítve éppúgy sikkes, összehangolt stílusképet mutathatnak, amennyiben bizonyos alapszabályok érvényesülnek a szettekben.

Gyönyörű színek, izgalmas minták: vidám stílus 50 felett

Az egyéniséget előtérbe helyező öltözködési stílus erejét sokan alábecsülik, pedig magával ragadó pozitív hatással bír, ami oda-vissza működik. Avagy nemcsak a megjelenést élénkíti fel, hanem hatalmas löketet ad az önbizalomnak, és ez érezhető változást idéz elő a fellépésben, tartásban, megjelenésben, hiszen belülről sugárzik.

Marieke népszerű stílusblogger, akinek öltözködési stílusa hűen tükrözi vidám, pozitív személyiségvonásait. Női energiái még az általa posztolt képeken is erőteljesen érzékelhetők, a frissesség, vibráló elevenség, vidámság és harmonikusság jut eszünkbe, ha ránézünk.

Korábban modellkedett, de végül más irányt vett az élete, a divat iránti szenvedélyét azonban megőrizte.

Bár hétköznapi holmikat visel, az 57 éves blogger kiváló stílusérzékkel válogatja össze a mindenki szekrényében megtalálható darabokat, pezsgő, vibráló személyisége az öltözékeiben éppúgy megmutatkozik.

Ruhatárában az élénk színek és tarka minták éppúgy megtalálhatók, mint a semleges árnyalatú, klasszikus fazonú, időtálló holmik, melyek jól variálhatók ötven év felett, és soha nem mennek ki a divatból.

Szettjei távol állnak a csiricsáré túlkapásoktól, harmónia, összhang és nőiesség uralkodik a megjelenésében.

A nyári stílustrükkje roppant egyszerű: olykor egyetlen tónus vagy mintázat dominál az öltözékében, máskor pedig a színritmust alkalmazza, esetleg semleges árnyalatokkal kombinálja az élénk színeket.

Nagyon ügyel az összhangra, ami a szín- és fazonválasztásában egyaránt megmutatkozik.

Nemcsak a vibráló tónusokat, hanem a pasztelles, finom színárnyalatokat, valamint a fémszínű, csillogó anyagfelületeket is szívesen alkalmazza mindennapi összeállításaiban.

Nyáron bátrabban bánik az anyagmintázatokkal, gyakran visel tarka ruhákat, blúzokat és kétrészes szetteket.

A friss és eleven színek csodásan élénkítik arcát, illetve sötét hajával ugyancsak jól harmonizálnak.

Marieke utazásai során is nagyon ügyel arra, hogy stílusos kiegészítőkkel dobja fel az egyszerűbb ruhafazonokat. Gyakran visel látványos ékszereket, kalapot, színes sálkendőt, vagy feltűnő övvel, cipővel koronázza meg a vakációhangulatú szerelését.

Magabiztos és vidám megjelenésével pozitív energiákat közvetít a világ felé, és ez teszi annyira különlegessé az öltözködési stílusát.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés