A 75 éves Susan Sarandon kirobbanó formában van, vonzereje lehengerlő erővel bír. Az Oscar-díjas színésznő az elmúlt időszakban sem hanyagolta a rivaldafényt, gyakran felbukkant a vörös szőnyegen, kifinomult stílusa pedig még a legegyszerűbb összeállításaiban is megcsillant. Imádja a nőies nadrágkosztümöket, szinte minden árnyalatban magára öltötte már ezt a letisztult szettet.

hirdetés

Susan Sarandon első filmje 1970-ben jelent meg, azóta pedig már több tucat alkotásban villantotta meg tehetségét. Az ismertséget többek között olyan filmeknek köszönheti, mint a Thelma és Louise vagy a Ments meg, Uram!. Utóbbiért megkapta a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat. Karrierje töretlenül szárnyal, a filmek mellett rendszeresen vállal epizódszerepeket különféle sorozatokban.

Egyedi stílusát már sokan méltatták az évek során, hiszen a színésznő mindig is szerette kihasználni a divat adta lehetőségeket. Már a pályája elején is gyakorta hívta fel magára a figyelmet lezser, mégis elegáns összeállításaival. A hetvenes években a farmer megszállottja volt, amit legtöbbször ingekkel kombinált. Idővel sokat finomodott az öltözködése, stílusában túlnyomórészt elegánsak fazonok keverednek, ám a lazaságról sem mondott le.

 

Az évek során jól kombinálható, időtálló, elegáns ruhatárat épített fel, amelyben kiemelt szerepet kapnak a nadrágkosztümök. Ezek a  kreációk először a hetvenes évek derekán, majd a nyolcvanas években jelentek meg a palettán, Sarandon pedig azóta is kiaknázza a bennük rejlő lehetőségeket. Olyannyira megszerette ezt az elegáns szerelést, hogy a mai napig gyakran láthatjuk a blézer és nadrág kombinációjában.

Susan Sarandon imádja a nadrágkosztümöt, és tudja is viselni

Susan Sarandon szinte mindig nadrágkosztümöt visel a vörös szőnyeges eseményeken. Változatos darabjai vannak, nem ragad le a klasszikus fekete kreációknál. Bár ebben jelenik meg a legtöbbször, mindig más-más kiegészítőkkel sikerül feldobnia a megjelenését. Szívesen trükközik a mintákkal, anyagokkal, és előfordul, hogy inget sem vesz a blézer alá, amivel sejtelmesen szexivé varázsolja az összeállítását.

A sötét színek nagyszerűen illeszkednek a frizurájához és a bőrtónusához, ám a fehéret, valamint a földszíneket is kedveli. A lágy tónusok remekül harmonizálnak vörös hajszínével.

 

A színésznő nem érzi mindig szükségét a magas sarkú cipőnek, sokszor visel lapos talpú derbyfazont. Az elegáns, mégis férfias kialakítású cipővel izgalmassá teszi a megjelenését. Ráadásul ez a fazonválasztás remekül harmonizál a vagány személyiségével. Az öltözködési szabályok kevésbé izgatják, kedve szerint válogatja össze a darabokat. Ettől függetlenül mindig nagyon sikkes.

Susan Sarandon jól példázza, hogy a nadrágkosztüm mennyire sokoldalú darab, és milyen sokféle stílusban elsüthető. A finomabb vonalvezetésű darabok tökéletesek az elegáns, formális alkalmakra, a kicsit lazább kreációk pedig a mindennapok során tehetnek jó szolgálatot.

 

Kiemelt kép: Brian de Rivera Simon / Getty Images.

Képek a cikkben: Art Zelin, Tim Boxer / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés