Sokan úgy gondolják, az idő múlását, valamint az azzal járó változásokat nehéz elfogadni, ám rengeteg nő rácáfol az öregedéssel kapcsolatos aggodalmakra. A hatvan felett járó Holly Hunter éveket tagadhatna le életkorából, stílusa és megjelenése abszolút meghazudtolja, hogy túl van a hatodik ikszen. Fiatalító hatású összeállításaiból bőven lehet ihletet meríteni, a színésznő minden egyes darabot zseniális érzékkel választ ki.

hirdetés

Holly Hunter lehengerlő stílusa remek inspiráció lehet

A gyönyörű színésznő alig-alig változott az elmúlt években, s noha finom ráncai árulkodnak életkoráról, egyszerűen fantasztikusan fest. Bár élt néhány finomabb szépészeti beavatkozás lehetőségével, ő az egyik legjobb példa arra, hogy lehet ezt szolidan, az arckarakter és a vonások megőrzésével csinálni. Az 1993-ban bemutatott Zongoralecke című film tette igazán híressé, karrierje olyannyira berobbant, hogy több elismerés mellett Oscar-díjjal, illetve Golden Globe-bal is értékelték lenyűgöző alakítását.

Holly Hunter mit sem veszített akkori bájából, finom, letisztult és egyszerűen elegáns kisugárzásával mindenkit levesz a lábáról. A ruhaválasztásai abszolút tudatosak, mesterien trükközik a gyönyörű kreációkkal. A galériában összegyűjtöttük az eddigi legsikkesebb, legnőiesebb szettjeit, amelyek roppant üdítővé, frissé és vidámmá teszik a színésznő megjelenését.

 

Alapvető trükköket vet be, hogy az általa viselt holmik fiatalító hatással bírjanak. Nem óvatoskodik a színekkel és a mintákkal. Noha nem feltétlenül kell mindenféle motívumot összeboronálni, Holly Hunter úgy viseli a feltűnőbb, látványosabb darabokat, hogy cseppet sem hat töménynek az összkép. Imádja a vidám színeket és a nőies, kifinomult kreációkat.

Nem hanyagolja az aktuális trendeket sem, sokszor visel divatos, fiatalító hatású holmikat. Nem riad meg az áttetsző anyagú szoknyáktól és ruháktól. Ezek a sejtelmes, légies darabok kissé merész választásnak tűnhetnek, ám összességében abszolút beleférnek az elegancia kategóriájába. Nem mindegy, hogy mivel kerülnek össze a szerelésen belül, a megfelelő kiegészítőkkel társítva ugyanis cseppet sem kelt kihívó hatást a megjelenés.

A színésznő számos alkalommal monokróm, kétrészes összeállításokkal éri el a kívánt hatást. Ezek a csinos, letisztult darabok kifinomult stílusérzékről árulkodnak, s a maguk egyszerűségében elképesztően különlegessé és sikkessé varázsolják a megjelenést.

Holly Hunter arra is figyel, hogy minden általa viselt darab kiemelje kifogástalan alakját. Általában derékban karcsúsított fazonokat választ, illetve kifejezetten kedveli a magasabb nyakkialakítást. A szoknyák terén szintén az alakkövető, letisztult vonalvezetésű darabokat részesíti előnyben.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés