Diane Lane csodaszép nő, és olyan nőies kisugárzással bír, amit nem lehet csak úgy megtanulni vagy begyakorolni. Még egy szimpla farmeres szerelésben is ragyog, de ha meg kell jelennie valahol, az öltözékével is szívesen rásegít belülről fakadó eleganciájára. A nagyestélyiknél jobban szereti az egyszerű szabású koktélruhákat, különösen az ötvenes-hatvanas évek letisztult fazonjait. Öltözködésében azonban az egyszínű nadrágkosztümök és blézerek is kiemelt szerepet kapnak.

hirdetés

Diane Lane színészi karrierje korán elkezdődött, hatévesen már meghallgatásokra járt. A színésznő sokaknak a Napsütötte Toszkána film nem túl szerencsés, de reményekkel teli főszereplőjeként maradhatott meg az emlékezetében, de a Hűtlen című mozifilmben Richard Gere mellett is nagyot alakított, mellyel Oscar-díjra is jelölték.

Az 56 éves színésznőnek sosem kellett erőlködnie azon, hogy észrevegyék, természetes szépségével és magával ragadó bájával könnyedén magára vonja a figyelmet. Minden porcikájából csak úgy sugárzik a nőiesség.

Nincs szüksége fiatalító trükkökre, erős sminkre, feltűnő frizuraváltásra, vagy ultradivatos ruhakreációkra ahhoz, hogy tündököljön, de csak még vonzóbbá teszi, hogy mindig önmagát adja. Nem másol luxustrendeket, frizuráját kisebb változtatásokkal szinte évek óta ugyanúgy viseli, de sohasem unalmas a megjelenése.

Diane Lane stílusa a kifinomult nőiességet tükrözi

Öltözködését az egyszerű vonalvezetésű fazonok uralják, ám ennek ellenére sokoldalúan variálja a számára jól bevált szabásokat. Karcsú, nőies alakján elképesztően jól mutatnak az ötvenes-hatvanas éveket megidéző, testhezálló koktélruhák, melyek egyszerű sziluettjét általában színes mintákkal dobja fel a színésznő.

 

A nőiesség és finomság akkor sem hiányzik a megjelenéséből, ha időnként merészebben kísérletezik a különleges mintázatokkal. A karcsúsító fazonok a bohókás minták ellenére is nőiessé varázsolják az összképet.

 

A selyem- vagy szaténanyagú ruhák nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A kifinomult pántos darabok az utcai viseletben is megjelentek már, és a vörös szőnyegre is bátran felveszik őket a sztárok. Diane bátor módon egy szexis piros dresszt választott magának, mindenféle körítés nélkül.

 

Diane Lane az alakkövető ruháit időnként lecseréli hosszabb szoknyákra. Ekkor a látványos A-vonalú fazont választja magának, ami szintén egy klasszikus fazon. A hangsúlyos minták mellett pedig egy visszafogott, egyszerű felsőt visel, hogy véletlenül se legyen túl harsány az összhatás.

 

Gyönyörű estélyi ruhái nem az egyszerűségről szólnak, mégsem keltenek giccshatást. Ez a gyöngyökkel díszített, földig érő ruhadarab visszafogott, mégis csinos dekoltázzsal rendelkezik. A szett a színben harmonizáló fülbevalókkal teremt tökéletes egységet.

 

Bár a legtöbb ruhafazon csodaszépen mutat Diane Lane alakján, semmit sem tud olyan őrjítően stílusosan viselni, mint a blézereket és a nadrágkosztümöket. Ezekben az egyszerű szettekben akkor is sikkesen mutat, ha semmiféle plusz díszítőelemet nem adagol hozzájuk.

 

A selyemfényű kosztümök törtfehér és tengerkék színben egyaránt elegáns hatást keltenek. A színésznő vékony derekát karcsúsított varrású blézerrel és elöl megkötős masnival emelte ki.

 

Kiemelt kép: Slaven Vlasic/Getty Images.

Cikkfotók: Barry King, JB Lacroix/WireImage, Imeh Akpanudosen, Jason Merrit, Andrew Toth/FilmMagic, Amanda Edwards/WireImage, Mark Sagliocco/WireImage, Barry King, Slaven Vlasic, Daniele Venturelli/WireImage, George Pimentel, Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic, Gilbert Carrasquillo/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés