A gyönyörű Margot Robbie karrierje kezdetén inkább egy aranyos, szomszédlány-karakter volt a vörös szőnyegen, semmint stílusos hollywoodi filmcsillag. Divatérzéke meglehetősen kiforratlan volt még, látszott, hogy keresi önmagát az elegancia terepén. Ma már sokkal kifinomultabban öltözködik, sikkes megjelenéséhez pedig magabiztosabban választ ruhát. A 31 éves színésznő még egy átlagos kosztümöt is képes izgalmassá varázsolni.

hirdetés

A 31 éves Margot Robbie pár évvel ezelőtt, A Wall Street farkasa című filmmel robbant be a köztudatba, és viszonylag hamar a vörös szőnyeges események középpontjában találta magát. Bár akkoriban sem vetette meg a csinos ruhákat, még kissé bizonytalanul igyekezett összefésülni saját stílusát a couture és a high fashion eleganciájával.

Finom, nőies stílusa szinte a szemünk láttára bontakozott ki, ma már a francia sikk sem áll távol tőle. Fényes szőke hajával, hibátlan bőrével és törékeny alkatával ő a tökéletes szomszéd lány, ám szívesen változik végzet asszonyává vagy szexis dívává.

Elegáns öltözékeiben az aranyruhától kezdve a romantikus szalondresszen át a hátul kivágott estélyiig szinte minden szerepel, sőt, időnként nadrágkosztümben bukkan fel a filmpremiereken. A 31 éves színésznő lezser eleganciájára a Chanel is felfigyelt, pár éve szinte minden fontosabb eseményre a francia divatház biztosítja a színésznő alkalmi szettjét..

Margot Robbie kosztümben is nagyon vagány

Margot Robbie szereti a lazább szereléseket, amelyekben kényelmesen mozoghat, ám az eleganciát mindig szem előtt tartja. A sikkes kosztümök ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelelnek, hiszen minden alkalomra ideálisak, mégsem kelt bennünk slampos vagy alulöltözött hatást.

 

A színésznő az egyszerűnek tűnő párosításokba is mindig belecsempész egy kis csavart. Kedveli a különleges fazonmegoldásokat, a nosztalgikus divatelemeket, és az olyan darabokat, melyekben nem kell feszengenie. A blézerhez párosított nadrág, valamint szoknya hosszával úgyszintén szokott trükközni. Gyakran keveri egymással az eltérő anyagokat, ettől igazán formabontóvá, izgalmassá válik az összhatás.

Az elmúlt években a szőke színésznő tökélyre fejlesztette a kosztümviselést. Az elegáns kreációk sosem keltenek rajta titkárnős, unalmas hatást. Az izgalmas fazonvariációk és a kiegészítők megfelelő kombinációjának köszönhetően mindig friss, sikkes az összkép. A trükkjei könnyedén alkalmazhatóak a hétköznapokban, hiszen a legtöbb viselete nagyszerűen megállja a helyét a munkahelyen vagy hivatalos alkalmakon.

 

Kiemelt kép: Pool / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés