A 68 éves német színésznő a fiatalító öltözködés mestere. Egyszerű alapdarabokat kombinál, mégis mindig lenyűgöző a megjelenése.

hirdetés

A kortalan stílus titka egyértelműen a belülről áradó nőiességben és a megfelelő ruhakombinációkban rejlik. A sikkes fazonok és a jól eltalált árnyalatok párosítása már önmagában lefarag néhány évet a valós életkorból. Nem kell három réteg smink és különleges, extra öltözék ahhoz, hogy vonzó, finom megjelenéssel induljon el otthonról az ember lánya, csupán egy kis divatérzékre van szükség a csinos, határozott kiálláshoz.

A német színésznő a fiatalító öltözködés nagymestere

Noha Wookie Mayer hazánkban kevésbé ismert híresség, hazájában, illetve a közösségi médiában rajonganak érte és fantasztikus stílusáért. Nem véletlen a nagy népszerűség, a 68 éves színésznő zseniális stílusérzékkel rendelkezik, kortalan szettjeivel mindenkit elvarázsol. Nem viszi túlzásba a dolgokat, szimpla alapdarabokat kombinál, mégis minden alkalommal rendkívül stílusos és nőies a megjelenése, öltözködése roppant inspiráló.

Akár éveket is letagadhatna életkorából, első blikkre szinte mindenki ötvenesnek saccolja. Ezt nem csupán öltözködésének köszönheti, az arca sem árulkodik arról, hogy lassan a hetvenedik életévét tölti majd be. Valószínűleg sok-sok időt tölt tudatos bőrápolással, na meg valljuk be, egyértelműen sokat nyert a genetikai lottón. Ennek ellenére nem sminkeli túl magát, roppant természetes és naturális, s talán éppen ezért olyan szimpatikus az őt követő hölgyek számára.

Sikkessé teszi az alapdarabokat

A csinos színésznő gyakran visel egyszerű alapdarabokat, ám minden alkalommal feldobja a szimpla holmikat, öltözködése ettől lesz igazán sikkes és nőies. A fehér ing például remek választás, ugyanis szuperül alkalmazkodik bármilyen stílushoz, egy szimpla farmert is elegánssá varázsol. Wookie Mayer apró trükkje, hogy valamilyen színt vagy különleges részletet visz az összképbe, egy sikkes mellénnyel például máris egyedibb hatást kelt az összeállítás.

Az egyszerű farmernadrágos szetteket mindig feldobja valamilyen mintával, kifejezetten ügyel arra, hogy a kiegészítők tökéletesen passzoljanak egymáshoz. Ennek az apró trükknek köszönhetően sokkal letisztultabbá és kifinomultabbá válik a megjelenése.

Bátran viseli és kombinálja a színeket, mintákat

Nem finomkodik a színekkel, sőt, a merészebb árnyalatokat még egy kis mintával is feldobja. Az egyik kedvence a leopárdmotívum, ami abszolút hozzájárul a fiatalos, nőies összkép megteremtéséhez. Gyakran visel sárgát, rózsaszínt és kéket, amelyek csodásan kiemelik a gyönyörű, sugárzó tekintetét, de a vadabb pirostól sem retten meg.

A fazonokkal is ügyesen trükközik

Rendszerint magas derekú nadrágokat visel, valamint arra is ügyel, hogy a szabás kiemelje vékony, nőies alakját. Leggyakrabban az egyenes szárú vagy A vonalban szélesedő varrásra szavaz, amelyek hangsúlyozzák karcsú derekát.

A kortalan, fiatalító öltözködés kulcsa sokszor az apró részletekben rejlik. A ruhákat és az overallokat övvel szűkíti, így éri el a csinos, nőies összhatást.

Kiemelt kép: wookie.mayer/Wookie Mayer/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés