Az elegáns nadrág kiváló alapja lehet az irodai szetteknek, de szintén jól jöhet az ünnepélyes alkalmakra, netán esküvőkre. Jennifer Aniston, és még néhány sztár bebizonyította, hogy a vörös szőnyegen is megállja a helyét a csinos nadrágkosztüm, sőt a nagyestélyit igénylő eseményeken is van létjogosultsága a letisztult vonalú, sikkes nadrágnak.

hirdetés

Az exkluzív gálaesemények és díjkiosztók tömény rivaldafényt nyújtanak a sztároknak, hogy megmutathassák legújabb szerelmüket. Szerelmük alatt pedig most nem a párjukra, hanem a csodás ruhakompozícióikra gondolunk. A hírességek olykor szinte vetekednek egymással, hogy ki tud nőiesebb, extravagánsabb estélyit felmutatni, sőt, a hullámzó fodroktól, nagy uszályoktól sem riadnak vissza a látványosság érdekében. Mégis akadnak köztük páran, akik minderről időnként könnyedén le tudnak mondani.

Nőies nadrágkosztüm és elegáns nadrág, a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonnak kifinomult ízlése van ahhoz, hogy nőies szetteket állítson össze, bármiféle túlzás nélkül. Letisztult öltözködésébe pedig egy szimpla nadrágkosztüm is mutatósan bele tud illeni. A színésznő első ránézésre egyszerű szettet kapott magára, melynek egyetlen feltűnő eleme a csodás, mélyvörös színe.

A színésznő azonban trükkös csavarral pezsdítette fel az egyszerű fazont. Úgy tett, mint aki elfelejtett blúzt venni a blézer alá, így a szexisen sejtelmes dekoltázsával vonta magára a figyelmet. Hogy még elegánsabb legyen az összkép, aranyláncokkal koronázta meg csinos megjelenését.

 

Korábbi összeállításaiban már megcsodálhattuk, hogy Jennifer Aniston még a sötét színeket sem tudja unalmasan viselni. Említhetjük a kis fekete dresszekeket, vagy a monokróm nadrágos megjelenéseit, mind telitalálat a részéről.

 

Jennifer Aniston mellett más sztárok is követték a szoknyaellenes divatmegmozdulást, méghozzá nagyon sikkesen. Volt, aki overallként ültette be öltözékébe a nadrágot, más pedig kétrészes összeállításban gondolkodott, és elegáns blézert választott hozzá. Egy biztos, hogy az elegáns brokátminta és bukléanyag ezekhez a szettekhez is sokat ad hozzá.

 

A neutrális színek alkalmazása mindig jó taktika, ha fokozni kell a finom eleganciát. A lágy, krémes színekben szinte fel sem tűnik, hogy ezeknek a „ruháknak”, bizony két száruk van. A bő fazonok sem vesznek el semmit a nőies eleganciából, sőt egyes esetekben még jobban is mutatnak egy megfelelő felsővel kombinálva.

 

Blake Lively beleszeretett ebbe a szettbe, ami leginkább egy klasszikus fekete-fehér film elegáns férfikarakterének öltözékére emlékeztet minket. A kockás zakómellényt egy hétköznapibb eseményen viselte a színésznő, a púderrózsaszín, elegáns nadrágkosztümjét pedig a vörös szőnyegen villantotta meg. Mindkét esetben nyakkendővel egészítette ki a maszkulin stílusú összeállítást, ám ez a legkevésbé sem vett el a nőiességéből.

 

Julianne Moore is szívesen vesz fel nadrágot a vörös szőnyegre. Nála a maszkulin öltözékekben rendszerint a fekete-fehér színkombináció dominál, de mindig sikerül becsempésznie valami feltűnő, extravagáns részletet, amitől sokkal látványosabbá válnak az efféle szettek. Előfordult, hogy gyöngyökkel és láncokkal díszített felsőt vett fel a szoknyamentes szetthez, vagy épp flitterekkel borított nadrággal és táskával varázsolta különlegessé a megjelenését. A hiányérzet, egyik választás esetében sem merül fel.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire/Getty Images.

Cikkfotók: C Flanigan, Axelle-Bauer – Griffin-FilmMagic, Rich Fury, George Pimentel-WireImage, Todd Williamson-NBC-NBCU Photo Bank, Axelle-Bauer – Griffin-FilmMagic, George Pimentel-WireImage, AxelleBauer-Griffin-FilmMagic, Frederick M. Brown, Jeff Spicer, Jeff Spicer, Cindy Ord-WireImage, David M. Benett-Dave Benett-WireImage, Taylor Hill-FilmMagic, Jamie McCarthy-WireImage, Andreas Rentz/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés