Bőven akadnak olyan stílusos modellek, akik remek tippekkel szolgálnak az öltözködés terén, ha a mindennapi letisztult sikk, a nőies elegancia vagy a trendi stíluselemek vagány összeválogatása a cél.

hirdetés

A modellek zöme nem csupán a divatot követi, hanem a stílusos megjelenést tartja szem előtt, ami többről szól, mint az épp aktuális trendek halmozása. Stílusosan viselni akár egy farmernadrágot, szimpla garbót vagy pulóverruhát is lehet, ez azonban elsősorban a jó esztétikai érzéken múlik, és nem a pénzen vagy a szakmai hírnéven.

Stílusos modellek: divattippet adnak a hordható, letisztult sikkhez

A manökenek jobban belelátnak a divat világába, gyakran első kézből ismerik meg az újabb trendeket, a fotózások során pedig sokszor dolgoznak együtt stylisttal, akitől ötleteket leshetnek el. Ráadásul nem ritka, hogy olcsóbban vagy ingyen jutnak hozzá egy-egy dizájnerdarabhoz, amellyel különlegesebbé tehetik az öltözéküket, ha meg kell jelenniük valamilyen fontos eseményen. Így sokan azt gondolják, hogy a modellek zöme úton-útfélen stílusos, pedig sokan közülük nem igazán foglalkoznak azzal, mit kapnak fel magukra a divatbemutatók és a fotózások világán kívül.

 

Olyanok is akadnak bőven, akik igencsak túltolják a divatolást, extravagáns, már-már hordhatatlan ruhákban jelennek meg a divateseményeken, és minden szerelésükkel magukra vonják a figyelmet. Ezek a feltűnő, gyakran harsány darabok azonban inkább tűnnek extrém jelmezeknek, semmint finoman sikkes öltözékeknek. Noha a vagányságuk inspiráló, a mindennapi öltözködéshez nem sok ihletet adnak, ezért főként olyan stílusos modellek szerepelnek a válogatásunkban, akik bárki számára irányvonalat mutathatnak a letisztult és nőies szettek felépítéséhez, legyen az retró, vagány vagy elegáns elemekkel megfűszerezett összeállítás.

A lista nem teljes, rengeteg a jól öltözött modell, akár a híresebbek, akár a kezdők szettjeit nézzük. Bőven lehetne még neveket sorolni, de most csak hat divatos és stílusos nőre éleztük ki a figyelmünket.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés