Sharon Stone a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szexszimbóluma volt. A nevével szinte bármi el lehet adni, a filmjei mai napig nagy slágerek. Mint mindenki, a 64 éves színésznő is változott a korral, ám cseppet sem igyekszik görcsösen megfelelni a korábban felé támasztott elvárásoknak. Tele van energiával, nagyon pozitív személyiség, amit most meg is mutatott a Dolce & Gabbana legújabb divatfotóin.

hirdetés

Sharon Stone már a nyolcvanas években is szexi, vonzó nőnek számított a filmiparban, ám az 1992-es Elemi ösztön című filmmel végleg elnyerte magának ezt a címet. Sokáig szexszimbólumként emlegették, annak ellenére, hogy ő sosem szerette volna ezt a státuszt. Ennek megfelelően nem is igyekezett fenntartani a dögös, elérhetetlen nő imázsát. Nem érezte magát szexi nőnek, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy milyen hatást gyakorol az emberekre.

A 64 éves színésznő most is nagyon természetes, és nem igazán izgatja az kora. Nagyon vidám, szimpatikus jelenség, aki teljesen rendben van önmagával, és elfogadja az évek múlását. Nem erőlködik azon, hogy fiatalabbnak tűnjön, és nem akar mindig a tip-top nő látszatának megfelelni.

A közösségi médiában gyakran oszt meg teljesen hétköznapi felvételeket önmagáról, amelyeken smink és retus nélkül látható. Legtöbbször fontos mondandója van, így ezekkel a posztokkal nem a kinézetére fektet hangsúlyt, ahogy az életvitelével sem kérkedik. Láthatóan nem lételeme a csillogás, nagyon emberi, ahogy a nyilvánosság előtt mutatkozik.

Sharon Stone nem tesz úgy, mintha a ráncok a nők legnagyobb ellenségei lennének. Valószínűleg ő is ad a bőrápolásra, de semmi görcsösség nincs a megjelenésében. Tisztában van azzal, hogy a nőiesség sok mindenen múlik, de a legkevésbé sem befolyásolja az, hogy kinek mennyire sima vagy makulátlan a bőre. Ennél sokkal komplexebb a szexi kisugárzás, amit cseppet sem lehet erőltetni. Magabiztossága főként az értékrendjéből és pozitív életszemléletéből táplálkozik. Ezzel pedig mindenkit levesz a lábáról.

Sok fotó készül róla manapság is, melyeken görcsös pózok nélkül, legtöbbször otthoni környezetben, kényelmes ruhában szerepel. Az öltözködésére ugyanúgy jellemző ez a fajta könnyed fesztelenség. Gyakran sétál az utcán egyszerű farmerban és kinyúlt pulóverben, ám a vörös szőnyeges eseményeken már dívaként tündököl. Ha úgy tartja kedve, dögös végzet asszonyának öltözik és lakkcsizmát visel, míg máskor bájos, púderszínű estélyiben varázsolja el a fotósokat. Legújabb képein pedig az időtlen eleganciát népszerűsíti.

Sharon Stone vidám fotóira jó ránézni: remekül mutat a kis fekete ruhában

Sharon Stone egy ideje már együttműködik a Dolce & Gabbana divatházzal, kiemelt márkanagykövetként többször megjelent a divatbemutatójukon, illetve a vörös szőnyeges eseményeken általában az olasz márka kreációit viseli. Most szorosabbra fűzték a kapcsolatot, így a 64 éves színésznő népszerűsíti a divatcég legújabb táskáit.

Már megszokhattuk, hogy az olasz divatház semmivel sem finomkodik. A tervezőpáros szereti az ízléses túlzásokat, ami az általuk kreált darabokban és a fotózások során egyaránt megnyilvánul. A csodás felvételek Velencében készültek a színésznőről, hogy visszaadják a megszokott olaszos pezsgést, a stáb igyekezett forgalmas, turisták által kedvelt helyeket választani.

A Dolce & Gabbana repertoárjából sohasem hiányozhat a kis fekete ruha, a régi olasz filmekből is ismert klasszikus fazon többször visszaköszönt már a parfüm- és táskakampányokból. Monica Bellucci például számos reklámfelvételen viselte már a D & G stílusára jellemző fekete ruhafazonokat.

Sharon Stone remek formában van, de a képek nem csak ezzel nyűgözik le a szemlélőt. A 64 éves színésznő elegáns olasz nőként jelenik meg, aki önfeledten élvezi az élet örömeit. Gondtalan, fesztelen, kacag és pezseg mindenféle modorosság nélkül, és ettől csak még szexisebb.

Bár a táskák lennének a fontosak, mégis a színésznő lopja el a reflektorfényt. Ember legyen a talpán, aki a vidám, könnyed fotók, valamint a finoman szexi ruhák mellett rögtön a táskákra tud fókuszálni.

A fotózás során nem vitték túlzásba a dögösködést. Bár a színésznő nagyon nőies és szexi ruhafazonokat visel, nincsenek mesterkélt, a nőiességre rájátszó pózok. Minden kép laza, jó hangulatú és fesztelenül vidám, valószínűleg nem csak a gépek kattintásakor nevetgéltek a modellek. Nagyon magával ragadó, természetes hangulatú felvételek készültek róla, Sharon Stone jókedve szinte átragad az emberre.

 

A felvételeket Michael Muller készítette a Dolce & Gabbana számára. Remekül eltalálták a helyszínt, és Sharon Stone nagyszerűen hozza az olasz mentalitást, sugárzik belőle az életöröm, nem fél önmaga lenni, és egyszerűen csak élvezi az életet. Nem csak jól áll neki, hanem taníthatná, hogy milyen az igazi dolce vita!

 

Kiemelt kép: Kevin Winter / Getty Images. 

Kép a cikkben: Michael Muller / Dolce & Gabbana.

  • Megosztás:
hirdetés