Paris Hilton édesanyja, Kathy Hilton talán még a lányánál is nagyobb divatguru. A 65 éves híresség zseniális érzékkel variálja a stílusokat, mindig sikkes és átgondolt a megjelenése.

hirdetés

Kathy Hilton stílusa elragadó, sikkes és izgalmas

Paris Hilton neve sokak számára ismerős, és bár édesanyja kevesebb alkalommal tűnik fel a sajtóban, legalább olyan híres, mint a lánya. A 65 éves Kathy Hilton korábban színésznőként és televíziós személyiségként mozgott a kamerák kereszttüzében. Láthatóan imádja a reflektorfényt, és igencsak sokat tesz azért, hogy mindig remekül mutasson a fotókon.

A divat a kisujjában van, remek érzékkel válogatja össze a szettjeit. Imádja a különböző stílusokat, merészen ugrál a divatirányzatok között, sőt, előfordul, hogy izgalmas stílusmixekben elegyíti egymással a kedvenc divatelemeit. Alapvetően nőies stílusa egyáltalán nem unalmas, s noha mindig kifinomult és sikkes, valami kis extrával rendszerint megbolondítja az összhatást.

 

Kathy Hilton rajong a színekért és a mintákért, még a feltűnő, vibráló árnyalatoktól sem riad meg. Ha megjelenik a vörös szőnyegen, garantáltan minden tekintet rászegeződik. A stílusos külsőt nem bízza a véletlenre, a legapróbb részletekig átgondolja az összeállításokat. A színek mindig harmonizálnak egymással, a kiegészítők és az ékszerek pedig szintén hozzáadnak a szettek ragyogásához. Az egyszerűbb, letisztultabb ruhákat különlegesebb táskákkal és cipőkkel párosítja, hogy igazán extra legyen az összhatás. A platformtalpú magassarkú egyik nagy kedvence, figyelemmel követi az aktuális trendeket, és ízlésesen építi be azokat a személyes ruhatárába.

Noha szemmel láthatóan bevállalt néhány szépítőeljárást, hiszen 65 évesen szinte tükörsima az arcbőre, fiatalos, vibrálóan sikkes és nőies megjelenése nem feltétlenül a szakembereknek és a modern kezeléseknek köszönhető. Öltözködésével, stílusával és merész stílusváltásokkal éri el, hogy akár húsz évet is simán letagadhatna a korából.

Imádja a klasszikus fazonokat, nem mellőzi az alapdarabokat sem, ám emellett zseniálisan zsonglőrködik a trendi divatelemekkel. Kathy Hilton megjelenése soha nem túlzó vagy mesterkélt, sokkal inkább egyedi és izgalmas hatást kelt. A fazonokat mindig az alkatához igazítja, nagyon ügyel arra, hogy az eredmény előnyös és csinos legyen.

Kiemelt kép: Charles Sykes/Bravo via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés