Sharon Stone ruhatárában kulcsszerepet tölt be az egyszerű, szimpla pulóver. Még a vörös szőnyegen is gyakran viseli a kedvenc pulcsijait.

hirdetés

Sharon Stone egyik kedvenc ruhadarabja a szimpla pulóver

Az egyszerű vastag pulóverek és finomkötött garbók kulcsszerepet töltenek be a téli öltözködésben. Sokak szerint a szimpla fazonok rendkívül unalmasak, ráadásul mivel már az őszi szezon elején előkerülnek a szekrényből, a téli időszak második felében biztos, hogy elcsépeltek lesznek.

A pulóverek nagy előnye azonban pont az egyszerűségükben rejlik. Sokkal több lehetőséget rejtenek magukban, mint azt első blikkre gondolnánk, Sharon Stone pedig épp a letisztultságukat használja ki, amikor stílusos szettjeit összeállítja. Imádja a kötött és a vékonyabb pulóvereket, garbókat, sőt, még a vörös szőnyegen is előszeretettel viseli kedvenc darabjait.

A galériában mutatjuk, hogy a 65 éves színésznő miként variálja a téli kulcsdarabokat. Egyáltalán nem gondolja túl a koncepciót, csupán a részletek harmóniájával éri el, hogy mindig lehengerlően nőies és stílusos a megjelenése.

 

Enyhébb időben például gyakran visel lezser összeállításokat, amelyekben a kötött pulóver valóban szuperül mutat. Edzőcipő mellett sportosan elegánssá válhat a szimpla felső, egy kis sminkkel és stílusos kiegészítőkkel összeboronálva cseppet sem lesz unalmas az összhatás.

Ha egy kicsit elegánsabb vizekre szeretne evezni, blézerrel vagy akár teljes kosztümszettel kombinálja a szimpla pulcsikat. Egy kifinomult blézer alá bújtatott garbó például rendkívül nőies összképet teremt, magas sarkú csizma vagy cipő mellett abszolút megállja a helyét egy fontosabb esemény alkalmával is.

A merészebb, feltűnőbb darabokat gyakran finomítja szimpla pulóverekkel. Egy fémhatású vagy csillogó nadrág, netán egy bőrhatású leggings ugyanis már alapjában meghatározza a szett stílusát. Ilyenkor, ha az ember lánya visszafogottabb külsőre vágyik, az egyszerű pulcsi igazi jolly joker választásnak bizonyul. A különböző anyagok és színek találkozása izgalmas stílusmixet hoz létre, ennek köszönhetően pedig nem lesz unalmas a megjelenés.

Érdemes kihasználni, hogy a pulóverek remekül rétegezhetők, variálhatók a téli szettekben. Ha mindig más inggel, blézerrel vagy kardigánnal kombinálod őket, még a tél végére sem válik egyhangúvá az összhatás. Sharon Stone remek inspirációt nyújt a hétköznapi öltözködéshez!

Kiemelt kép: Niceguy/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés