A cannes-i filmfesztivál egyik legtündöklőbb estéje minden évben az amfAR-gála, amely lehetőséget nyújt a színésznőknek és modelleknek arra, hogy csodaszép ruhakölteményekben vonuljanak fel a fotósok előtt. Persze, más értelme is van, hiszen ez egy jótékonysági esemény, melynek idén Sharon Stone volt a házigazdája, aki 63 évesen is elkápráztat mindenkit csodás megjelenésével és életvidám kisugárzásával.

hirdetés

Az amfAR az egyik legfontosabb nemzetközi nonprofit szervezet, amely évtizedek óta támogatja az AIDS elleni kutatást. Minden évben fényes estélyeket adnak, amelyekről nem hiányozhat a sztárvilág krémje. A legcsillogóbb eseményt a cannes-i filmfesztivállal egybekötve tartják, a gálán idén is megjelentek a legnépszerűbb hírességek.

A csillogó amfAR-gálán a koronavírus-járvány miatt kevesebb vendég vehetett részt, ám a gyönyörű modellek, színésznők igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Mesés ruhakreációkból idén sem volt hiány, a 63 éves Sharon Stone például három lenyűgöző darabban is pózolt a fotósoknak. Ő volt az est házigazdája, de nem csak ezért szegeződött rá minden tekintet az est folyamán.

Sharon Stone már első este elkápráztatott mindenkit a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, a 63 éves színésznő egy virágos, Dolce & Gabbana Alta Moda-ruhában érkezett. A tüllös, hercegnős ruhaköltemény elsőre szokatlannak hatott tőle, hiszen legtöbbször alakkövető fazont visel, ami szépen kiemeli a hibátlan vonalait. A fesztivál utolsó eseményére egy combvillantós estélyit választott, a fehér kreációban osztatlan sikert aratott.

A 63 éves Sharon Stone volt az amfAR-gála legjobban öltözött színésznője

Az Elemi ösztön gyönyörű színésznője egy keresztpántos, lila ruhában érkezett meg a 27. amfAR-gálára, majd az est folyamán egy színes szoknya és fehér ing kombinációjára cserélte a különleges darabot. A jótékonysági divatbemutató végén pedig egy fekete, flitteres kreációban zárta az eseményt.

A színésznő beragyogta sugárzó megjelenésével a pódiumot, erőlködés nélkül nyújtott lebilincselő látványt. Rövid frizuráját nem bonyolították túl, a kissé kusza tincsek lezseren elegáns hatást keltettek.

A halántékánál lágyan megcsillantak ezüstös fürtjei, ám az ő esetében ez igazán nem okoz meglepetést, hiszen  helyén kezeli az öregedést, így a legkevésbé sem próbálja rejtegetni, hogy felette is múlik az idő, hanem minden porcikájával azt tükrözi, hogy ez így természetes. Sohasem értette a nagy hűhót a kinézetével kapcsolatban, pedig tagadhatatlan, hogy elképesztő formában van a 63 éves filmcsillag, ám nem csak ennek köszönheti a figyelmet, hanem pozitív kisugárzásának éppúgy, melynek átütő ereje a róla készült képeken keresztül is érezhető.

 

Az amfAR-gála a jótékonyság mellett a lenyűgöző ruhakölteményekről is szól, az esemény egyik fénypontja egy különleges divatbemutató. Idén a gála az „I Am A Movie Star” nevet viselte, és a tematikája a hollywoodi csillogás volt. A modellek, színésznők ennek megfelelően választottak ruhát.

A gálára idén sokan feketében érkeztek, inkább a különleges szabásvonalra, meglepő kivágásokra helyezték a hangsúlyt. A sötét kelmékből szabott ruhakreációkat csillogó részletekkel, és ékszerekkel egészítették ki a stylistok. Efféle darabot választott Regina King, aki az est egyik legszebb ruhájában lépett a vörös szőnyegre. A 66 éves Carine Roitfeld pedig áttetsző csipkében keltett feltűnést.

A fekete mellett a színek is megjelentek, a magyar származású Vass Zita tűzpiros kreációban bűvölte el a fotósokat. Rachel Brosnahan, A csodálatos Mrs. Maisel színésznője egy különleges, fémesen csillogó estélyiben ragyogta be az amfAR-gála vörös szőnyegét. Az alakkövető darabok mellett a nagy szoknyás, báli fazonmegoldások egyaránt hódítottak, ezekben igazán hercegnős hatást keltettek a meghívott vendégek.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

Kép a cikkben: Samir Hussein / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés