Sharon Stone szexi estélyi ruhákban vonzotta magára a tekinteteket Cannes-ban. Gyönyörű darabokat viselt a filmfesztiválon, a szexi combvillantós fazonok szépen kihangsúlyozták karcsú vonalait. Elképesztően jól néz ki a 64 éves színésznő!

hirdetés

Sharon Stone a kilencvenes évek ügyeletes szexszimbóluma volt. Legalábbis gyakran skatulyázták be a csinos, jó nő szerepébe, a külsőségek alapján. Az Elemi ösztön című filmben nyújtott alakítása után a legtöbben leragadtak annál a ténynél, hogy mennyire dögös. Bár a színésznő tudatában volt annak, milyen hatással van a férfiakra, sohasem vágyott arra, hogy szexi díva legyen, egyszerűen nem tudott azonosulni azzal a hűhóval, amit csaptak körülötte.

A mai napig átlagos, hétköznapi nőnek tartja magát, a nőies stílus mellett a kényelmes szereléseket sem veti meg, és a sminkhez sem ragaszkodik minden esetben. Nem akar görcsösen fiatalabbnak tűnni, vállalja a korát, ettől csak még vonzóbbnak tűnik.

Sharon nagyon hétköznapi jelenség, gyakran visel kinyúlt pulóvert és melegítőt. Ám, ha vörös szőnyegről van szó, akkor nem szereti félvállról venni a dolgokat. Cannes-ban mindenkit lenyűgözött merész, mégis roppant elegáns és izgalmas ruhaválasztásaival.

Sharon Stone dögös ruhafazonokban mutatta meg bomba alakját Cannes-ban

Sharon Stone már egy ideje a Dolce & Gabbana márkanagykövete, tavasszal egy igazán lenyűgöző reklámkampány is készült vele. A cannes-i filmfesztiválra szintén az olasz luxusmárka kínálatából választott. Első este egy gyönyörű fehér és kék mintás ruhában érkezett. A festett mediterrán stílusú csempékre emlékeztető mintázat a szicíliai nyarak hangulatát idézi meg. A porcelánfestésre hajazó motívumok igazán elegánsan hatottak az átalakítható fazonú ruhán.

 

A ruha uszályát lecsatolták a fotózás során, így egy letisztult szabású estélyi maradt. Ezt a testhezálló, klasszikus felsliccelt fazont kifejezetten szereti a színésznő, gyakran látni hasonló szabásban.

 

A második kreációt szintén a Dolce & Gabbana kínálatából választotta. Ez sokkal merészebb volt, a comvillantó hasíték Sharon formás, hosszú lábára vonzotta a figyelmet, a testhezálló, szűkített fazon pedig csodásan kihangsúlyozta csinos sziluettjét. Fantasztikusan festett ebben a ruhában, a színe pedig remekül harmonizált szőke frizurájával.

 

A zöld ruha után egy piros, vagány kreációban sétált végig a vörös szőnyegen. A csillogó, köves estélyi nem mutat sokat, Sharon mégis elképesztően festett benne. Igazán vagány vampos hatást kelt az összkép, amire csak ráerősít a frizurája. A kócos hajviseletében lágyan keverednek az ezüstös tincsek, amitől csak még szerethetőbbé válik a végeredmény.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli / Getty Images. 

Képek a cikkben: Daniele Venturelli, Samir Hussein, Marc Piasecki, Lionel Hahn / Getty Images.   

  • Megosztás:
hirdetés