Selena Gomez öltözködése kissé ellaposodott a rajongók szerint, mostanában azonban sokkal inkább a nőies, merész stílus felé kacsingat. Az új stylist egészen megváltoztatta az énekesnő megjelenését.

hirdetés

Selena Gomezt mindig is a jól öltözött, stílusos sztárok közé sorolták a rajongók. Az énekesnő már igen fiatalon ismertté vált, tinisztárként lett világhírű színésznő, majd énekesnőként is egyre többen megismerhették a nevét. Ha valaki tizenéves korában kerül képernyőre, a tipikus, kislányos Disney-sztár szerepből egyáltalán nem könnyű kilépnie.

A fiatal színésznőnek ez abszolút sikerült, Kate Young, a jól ismert hollywoodi stylist vette szárnyai alá Selena stílusát. Az elmúlt években határozottan egyre kifinomultabb lett az öltözködése, jó néhány év után azonban a rajongók elégedetlenkedni kezdtek. Sokak szerint Selena Gomez megjelenése ellaposodott, a választott szettek nem passzoltak alkati adottságaihoz, ahogy személyiségéhez sem. Nem volt meg bennük az a kurázsi, amit korábban felfedezni véltek Selena stílusában.

Selena Gomez mostanában a nőies, dögös stílus felé kacsingat

Ahogy az ember változik, úgy a megjelenése és a kisugárzása is formálódik, s bizony-bizony az öltözékeket sem árt néha egy kicsit felfrissíteni és újragondolni, más elvek alapján összeállítani. Vélhetően a 31 éves énekesnő is érezte, hogy a ruhái már cseppet sem passzolnak megújult stílusához, s egyik pillanatról a másikra sokkal nőiesebb, dögösebb és merészebb darabokban mutatkozott.

A változás háttérben egy stylistcsere áll, ugyanis Kate Young helyett manapság már Erin Walsh állítja össze Selena elképesztően sikkes és stílusos szettjeit. Az összhang nélkülözhetetlen egy híresség és a stylistja között, úgy tűnik, ezúttal remekül működik a közös munka. A hollywoodi körforgásban jól ismert Erin nem csupán Selena stílusát turbózta fel, ő volt az, aki igazi divatdívát faragott Anne Hathaway színésznőből is.

Selena kisugárzása a csinos, jól eltalált ruháknak köszönhetően visszatért arra az ütős, dögös vonalra, amit régen is képviselt. Az énekesnő szó szerint ragyog a kamerák előtt, a rajongók pedig imádják a merészebb összeállításokat. Teljesen mindegy, hogy nagyestélyiről vagy hétköznapi szettről van szó, az összhatás minden esetben lehengerlő.

Habár tény, hogy Selena egy kicsit feltűnőbb, már-már kihívóbb darabokat visel az elmúlt időszakban, Erin Walsh nem csupán a vonzerőre helyezi a hangsúlyt az outfitekkel. Határozottan igyekszik hangsúlyozni az énekesnő nőies alakját, kiemelni az előnyös vonásokat. Mindezek mellett pedig élénkebb színekkel, csillogással és vagányabb, dögösebb fazonokkal pezsdíti fel a mindennapi megjelenését.

Anne Hathaway az elmúlt években igazi divatikonná vált Erin Walsh kezei alatt, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy Selena Gomez lesz a rajongók új kedvenc divatbálványa. Az énekesnő stílusáért egyszerűen odáig vagyunk, az ő átalakulása tökéletesen szemlélteti, hogy milyen sokat jelent az öltözködés. Elegendő megtalálni a megfelelő színeket és szabásvonalakat, s a személyes stílus máris harmóniában áll a kisugárzással.

Kiemelt kép: Michael Buckner/Billboard via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés