Az idei Golden Globe számtalan gyönyörű ruhával varázsolta el a divatrajongókat, ám Selena Gomez és Jenna Ortega választása igencsak megosztotta a rajongók véleményét.

hirdetés

A Golden Globe legmegosztóbb ruhaválasztásai: így gálázott Jenna Ortega és Selena Gomez

Ahogy a legtöbb vörös szőnyeges esemény, úgy az idei Golden Globe-gála sem múlhatott el fantasztikus ruhák nélkül. Idén minden a megszokott rend szerint zajlott, a sztárok egymás után libbentek a fotósok elé. Ilyenkor mindenki igyekszik a lehető legszebb, legcsodásabb kreációba bújni. Előfordul azonban, hogy a választott darab nem mindenkinek nyeri el a tetszését, ennek a rajongók pedig előszeretettel hangot is adnak. Selena Gomez és Jenna Ortega igencsak megosztotta a közönséget, kaptak hideget-meleget az általuk viselt estélyik miatt.

Selena Gomez elegáns volt, mégsem aratott sikert

Selena Gomez egy Valentino ruhában érkezett a Golden Globe-ra, amely önmagában látványos, elegáns hatást kelt. A rajongókat mégis megosztotta a gyönyörű bársonykreáció. A legtöbben azt sérelmezték, hogy a ruha fazonkialakítása és színe abszolút öregíti a harmincéves színésznőt. Való igaz, hogy a ruha szabása kissé eltakarja Selena nőies vonalait, a puffos ujjak pedig még inkább elveszik a figyelmet a színésznő vonzerejéről.

Selena Gomez megjelenéséért már hosszú évek óta a híres stylist, Kate Young felel, aki ezúttal lehet, hogy valóban mellényúlt egy kicsit. Szerencsére a színésznő kisugárzása ellensúlyozta a ruhabakit, a zseniális, finom sminkről nem is beszélve.

Kép: Jon Kopaloff/Getty Images.

 

Jenna Ortega elhagyta a gót stílust, mégsem vitte el a show-t

Jenna Ortega most parkolópályára tette a gót stílust, a Wednesday című sorozat sztárja egy cseppnyi feketét sem viselt magán a Golden Globe vörös szőnyegén. Ezen a rajongók meg is lepődtek, sokan örömmel fogadták, hogy a színésznő egy nőiesebb, könnyedebb stílust választott. A mindössze húszéves Jenna imádja a merész, egyedi darabokat, így nem meglepő, hogy a gálára is egy ütős Gucci estélyit választott.

A ruha rendkívül légies és finom, mégis megosztotta a rajongókat. Sokak szerint a ruha viselte őt, a szabás cseppet sem passzolt az alkatához, magasságához. A legtöbbeknek nincs problémája az estélyivel, ám mégis úgy érzik, egyáltalán nem passzol a színésznő megjelenéséhez.

Kép: Amy Sussman/Getty Images.

 

A két színésznő ruhaválasztása abszolút emlékezetes marad, hiszen gyakorlatilag többen beszélnek ezekről a kreációkról, mint például Salma Hayek átlátszó estélyi ruhájáról. Szinte lehetetlen elérni, hogy az adott darab mindenkinek elnyerje a tetszését, éppen ezért a vörös szőnyeges események alkalmával rendszerint akad egy-két híresség, akit felkapnak a kommentelők az általa viselt ruhaköltemény miatt. Selena Gomez és Jenna Ortega nem követett el hatalmas divatbakit, egyéni ízlés kérdése, hogy mennyire találóak a szettek egy Golden Globe-gálához.

Kiemelt kép: Christopher Polk/NBC/NBC via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: Jon Kopaloff/Amy Sussman/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés