Selena Gomez roppant bájos, nőies szetteket csomagolt magának európai körútjára. Párizsban egy kockás összeállítást viselt, mellyel tökéletesen megvalósította a francia sikket.

hirdetés

Selena Gomez évek óta a legjobban öltözött hírességek listáján szerepel. Az egykori Disney-sztár szenvedélyesen rajong a divatért, a vörös szőnyeges események eleganciája mellett az utcai divathoz is remek stílusérzékkel viszonyul. Az elegánsabb alkalmakra mindig csinos estélyit választ, ám a hétköznapokban szereti megmutatni játékosságát.

A 29 éves sztár épp Európában népszerűsíti a saját szépségmárkáját, a Rare Beauty-t. A kozmetikumok már eddig is roppant felkapottak voltak, most pedig új darabokkal bővült a kínálat. Selena már számos országba ellátogatott, és eddig mindegyik helyszínen elképesztő szerelésekben parádézott. A körutat Párizsban kezdte, és egy igazán retró, mégis nőies összeállítással indított.

Selena Gomez nyári szereléseit érdemes kipróbálni

Selena ruhatárában eddig is gyakran jelentek meg retró, nyolcvanas-kilencvenes évek ihletésű darabok. Most az előbbit idézte meg ezzel a kockás kreációval. Az apró szoknya és a hasvillantó felső együtt roppant bájos hatást kelt. A ginghammintának ez a különleges, szövött formája pedig szinte minden évben előkerül.

 

A fazon telitalálat volt, a kreáció szépen hangsúlyozta a színésznő csinos alakját. Mivel a minta szinte vonzza a tekinteteket, más hangsúlyos, figyelemfelkeltő darabra nincs szükség. Selena egy fekete, szív alakú táskával és fehér cipővel kombinálta a kockás Alaïa szettet.

 

A kockás kétrészes szett után egy narancssárga és zöld szettben tündökölt Selena, amit a Prada kínálatából választott ki a stylistja. Londonban egy újabb remek kreációban jelent meg, a napsárga ruha igazi nyári darab, a romantikus fodroknak köszönhetően pedig igazán nyári darab.

 

Selena nyári szereléseiből könnyű inspirálódni, hiszen csupa bájos, nőies darabot visel, melyek remekül illeszkednek az aktuális trendekbe. Bátran bánik a színekkel, mintákkal mégis roppant sikkes a végeredmény.

 

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain / Getty Images. 

Képek a cikkben: Pascal Le Segretain, Pierre Suu, Stefania D’Alessandro, Neil Mockford, David M. Benett / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés