Selena Gomez nem csak a saját korosztályában, minden generáció szemében valóságos divatikon, kifogástalan stílusáért pedig egy híres stylist felel. A gyönyörű színésznő tinédzserként vált ismertté, megjelenése az idő múlásával folyamatosan változott, mára pedig rendkívül sikkes nővé vált. Kate Young nem csupán a Disney-lány stílusát varázsolta toplistássá, más sztárok szettjeiért éppúgy ő felel.

hirdetés

Selena Gomez még jóformán gyermek volt, amikor feltűnt a televízió képernyőjén, ám stílusa már akkoriban is egyedi, már-már hibátlan volt. A tornacipős, farmernadrágos összeállítások tökéletesen passzoltak az aktuális trendekhez, Selena vagány, sikkes tiniként rengeteg rajongót szerzett magának. Videóklipjeiben, valamint a vörös szőnyegen sokszor megcsillogtatta nőies ízlését, a finomabb ruhákat éppoly érzékkel és magabiztossággal viselte, mint a lezserebb szetteket. Időközben felnőtt, ami a megjelenésén szintén visszaköszön.

Selena Gomez 2009-ben, illetve 2011-ben. Képek: Frederick M. Brown/Steve Granitz/WireImage/Getty Images.

 

Selena Gomez stylist segítségével választja ki a csinos darabokat

A legtöbb nő ízlése folyton változik, ráadásul az aktuális trendek szintén beleszólnak a folyamatba. Ami a kétezres években kifejezetten menő volt, az mára inkább cikivé vált, éppen ezért időnként mindenkinél megújul a ruhatár tartalma.

A sztárvilágban szinte alapvető, hogy stylist segítségével öltözködnek a híres nők. Nem egyszerű alkalmazkodni az elvárásokhoz, különösen úgy, hogy ahány esemény, annyi különböző követelmény létezik az outfitre vonatkozóan. Ha valaki hibázik, a sajtó rögtön szétkapja a baki miatt, a róla készült fotók pedig egy életen át kísérteni fogják, hiszen az internet nem felejt. A hírességek esetében rendkívül fontos, hogy minden alkalommal kifogástalan szettekben jelenjenek meg, az outfitek ráadásul a jól felépített imidzshez szintén hozzátartoznak, ezért érdemes egy szakértő segítségét kérni a megfelelő darabok kiválasztásához.

Selena Gomez tinisztárként tündökölt a kamerák előtt, ám a Disney-lány szerepéből egy idő után ki kellett lépnie. Az öltözködését mélyrehatóan át kellett formálni, azonban úgy, hogy a színésznő ne veszítse el visszafogott báját. Az átalakulás tökéletesen sikerült, Selena valóságos divatikonná nőtte ki magát az elmúlt években, fiatal nők milliói merítenek ihletet kifinomult, elegáns megjelenéséből. A stylistja, Kate Young remek ízléssel válogatja össze a ruhákat, a színésznő szerethető kisugárzását csak még tovább erősíti a csinos darabokkal.

Egy stylist nem csupán a szettet rakja össze, számos tényezőt figyelembe kell vennie ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Minden apró részletnek stimmelnie kell, azonban az sem mindegy, hogy az összeállítás mennyire passzol az adott híresség stílusához, imidzséhez. Éppen ezért sokan tartós együttműködésre szánják el magukat. Selena Gomez már korábban is egyre nőiesebb, kifinomultabb holmikat viselt, ám Kate Young segítségével kihozza a maximumot az általa viselt darabokból.

Selena Gomez 2014-ben. Képek: Kevin Mazur/WireImage/Getty Images.

 

Vagány, dögös szettekben igazi bombázó

A színésznő nem veti meg a vagány, dögös összeállításokat, ám ezeket a cuccokat szintén nőiesen viseli. Selena Gomez kisugárzásában van valami plusz, ami az ultradögös szerkókat is finomabbá teszi. Stylistja bátran válogat a merészebb ruhadarabok között, Selena magabiztosan tudja viselni a vadabb outfiteket.

Képek: J. Merritt/Neilson Barnard/Getty Images.

 

Az elegancia csak úgy árad a színésznőből

Minden mozdulatában ott lapul az elegancia és a kifinomultság. Selena Gomez és stylistja számtalan alkalommal bizonyították már, hogy az öltözködésével csak még inkább ráerősítenek a színésznő nőiességére. A vörös szőnyegen rendszerint lenyűgöző darabokban jelenik meg, minden választás remekül passzol hozzá.

Képek: Amy Sussman/WireImage/Amy Sussman/Getty Images for Critics Choice Association/Getty Images.

 

A hétköznapi szettjei is roppant nőiesek

A stylist sokszor választ neki hétköznapi, egyszerű darabokat. Nem tolják túl a cicomát, nem viszik túlzásba a különleges holmik variálását. Selena Gomez nőiessége sokszor az egyszerű ruhákban rejlik, a kiegészítőkkel és az árnyalatokkal, mintákkal játszva Kate Young kihozza a maximumot az alapdarabokból.

Képek: Phillip Faraone/Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

 

Kate Young sokak stílusáért felel

Kate Young rendkívül elismert és népszerű stylist, aki nem csupán Selena Gomez, de más ismert nők kifogástalan stílusáért is felel. Dakota Johnson megjelenésébe aligha lehet belekötni, a színésznő rendszerint lenyűgöző, sikkes, mégis egyszerű holmikban lép a fotósok elé. A zseniális összhang nem véletlen, s bár egyértelműen a vérében van a nőiesség, a legapróbb részletekig összepasszoló szettek mögött szintén Kate Young rejtőzik.

Képek: Roy Rochlin/Getty Images for Tribeca Festival/Jamie McCarthy/Getty Images.

 

Margot Robbie szettjeivel mindenkit elvarázsol, Kate Young zseniális divatérzéke egyértelműen visszaköszön a színésznő megjelenésében.

Képek: Karwai Tang/WireImage/ABC/Getty Images.

 

Julianne Moore szettjeit szintén mesterien állítja össze a népszerű stylist. A színésznő megjelenésében mindig rejlik valamiféle sikkes stílusesszencia, ami már-már megmagyarázhatatlanul eredményezi a lenyűgöző összhatást.

Képek: JP Yim/Cindy Ord/WireImage/Getty Images.

 

Kate Young rendszeresen dolgozik együtt Sienna Millerrel, Sophie Turnerrel, de számtalan alkalommal válogatott csodás darabokat Nina Dobrev vagy éppen Jennifer Lawrence számára.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Képek a cikkben: Frederick M. Brown/Steve Granitz/WireImage/Kevin Mazur/WireImage/J. Merritt/Neilson Barnard/Amy Sussman/WireImage/Amy Sussman/Getty Images for Critics Choice Association/Phillip Faraone/Raymond Hall/GC Images/Roy Rochlin/Getty Images for Tribeca Festival/Jamie McCarthy/Karwai Tang/WireImage/ABC/JP Yim/Cindy Ord/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés