Cindy Crawford szerint a monokróm szettek bőven elegendők ahhoz, hogy a megjelenés elegánsabbá váljon. Ízlésesen variálja a hasonló tónusokból álló összeállításokat.

hirdetés

Cindy Crawford a kilencvenes évek óta tündököl a rivaldafényben. Népszerűségét leginkább múlhatatlan szépségének, kifogástalan alakjának és nőies kisugárzásának köszönheti, ám nem lehet szó nélkül elmenni a szupermodell kifinomult öltözködési stílusa mellett sem. Soha nem gondolja túl a dolgokat, a hétköznapokon is szimpla kulcsdarabokkal trükközik, mégis minden alkalommal rendkívül sikkes és trendi a megjelenése.

Ha valakitől, akkor Cindy Crawfordtól tényleg érdemes ellesni pár stílustippet, ugyanis általában olyan ruhákat visel, amelyek abszolút megtalálhatók egy hétköznapi ruhatárban. Na persze itt nem a flancos vörös szőnyeges eseményekre gondolunk, hiszen valljuk be, mesés, luxusmárkájú estélyik tényleg nem sok gardróbszekrényben pihennek éveken keresztül.

Általában ezeken a rendezvényeken szigorú előírás szabja meg, hogy a vendégek milyen szettekben érkezzenek az estélyre. Cindy Crawford mindig eleget tesz az elvárásoknak, ám a hétköznapokon és a lazább eseményeken abszolút saját ízlésére hagyatkozik, illetve nem bonyolítja túl az öltözékeit. A legegyszerűbb stílustrükköt veti be, hogy még elegánsabb, kifinomultabb legyen az összkép. Határozottan hisz a monokróm szettek varázsában, imádja, ha egyetlen színcsalád hasonló tónusain alapulnak az összeállítások.

 

Cindy Crawford hisz a monokróm szettek varázsában

A monokróm szettek esetén a legkönnyebb megoldás, ha egy csinos kosztümre szavaz az ember. Ilyenkor tulajdonképpen már csak a blézer alá szánt blúzt és a kiegészítőket kell az outfithez igazítani, ami talán megkönnyíti az elegáns összhatás megteremtését. Cindy Crawford gyakran él ezzel a szimpla öltözködési trükkel, imádja a formális viseletet, persze általában igyekszik stílusos, sikkes részletekkel feldobni az eredményt. A kosztümszettekben van valami plusz, valami megmagyarázhatatlan stílusenergia, ami garantálja az elegáns, nőies megjelenést.

Ha valaki szeret trükközni a kulcsdarabokkal, természetesen nem feltétlenül kell a kiskaput választania, amit a már kész egyszínű szettek testesítenek meg. Ilyenkor nem kell megijedni attól, hogy a blúz és a nadrág árnyalata kissé eltér egymástól. A lényeg az, hogy a paletta nagyjából egy vonalon mozogjon. A szupermodell gyakran válogatja össze ezen az elven hétköznapi viseleteit. Az eredmény pedig egy szimpla pulcsi-nadrág kombinációból is előcsalogatja a nőies eleganciát.

Az sem rossz megoldás, ha egy csinos maxiruhát választ az ember lánya. Cindy Crawford imádja a hosszú, csinos darabokat, melyek már önmagukban eleganciát sugallnak és remek ízlésről tanúskodnak. Monokróm szettben viselve még stílusosabbá válhat az összkép.

Kiemelt kép: Stefanie Keenan/Getty Images for Edward Enninful/Getty Images.

Cikkfotók: Cindy Ord/Stefanie Keenan/Getty Images for Edward Enninful/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés