A négy nagy divatvárosban egymást követik a különleges bemutatók. Az egyes divatmárkák mindennel megpróbálják felhívni magukra a figyelmet. Lehet ez egy vendégtervező, híresség a kifutón vagy épp az illusztris vendéglista. A Dolce & Gabbana most sem aprózta el a dolgokat, a legnagyobb világsztárok nézhették az első sorból a tavaszi-nyári kollekciója bemutatóját. Monica Bellucci is részt vett a show-n, letisztult, sikkes fekete összeállításában mindenkit elbűvölt.

hirdetés

A Dolce & Gabbana ebben az évben már számos meglepetést okozott. Az olasz tervezőpáros Kim Kardashiannal közösen álmodta meg a 2023-as tavaszi-nyári kollekciót. Kim segédkezett a tervezésben, így a kreációkban megfigyelhető mindaz a merészség és nőiesség, ami a valóságshow-sztár öltözködését jellemzi a hétköznapokban.

A Dolce & Gabbana számára mindig is kiemelten fontos volt a nőies formák hangsúlyozása, ettől most sem tért el. Rengeteg alakhangsúlyos kreáció sorakozik az új kollekcióban, és a márkára jellemző csipkét és a részletgazdag díszítéseket sem kell nagyítóval keresgélni. Az egyetlen apróbb eltérés, hogy a tavaszi-nyári kollekcióhoz képest kifejezetten sok feketével és bordóval dolgoztak. Eltűntek a bájos virág-, gyümölcs- és csempeminták, melyek mindig felbukkannak a nyári szezonra szánt repertoárokban.

Monica Bellucci egyszerű, de nagyon sikkes szettben jelent meg az olasz márka bemutatóján

Monica Bellucci már évek óta a Dolce & Gabbana kiemelt vendége és reklámarca. Az 58 éves híresség rendszeresen feltűnik a márka kampányaiban, és a bemutatókról sem hiányozhat. Most is megjelent a show-n, és a többi vendéghez hasonlóan feketében érkezett, ez az árnyalat ugyanis abszolút jellemző a az olasz divatház stílusára.

 

Monica tetőtől talpig feketét viselt, ám kicsit sem keltett unalmas vagy komor hatást az összkép. Az egyenes szabású nadrághoz hosszú zakót passzított, a szerelést arany színű kistáskával tette teljessé. Az összeállítás nagyszerűsége a fekete különféle textúráinak, tónusainak köszönhető.

A bemutató előtt különleges felvételeket készítettek a hírességekről. Minden modellt, színészt statiszták vettek körül, akik fényképezőgépekkel állták őket körbe. Ennek köszönhetően a felvételek azt a hatást keltik, mintha egy rakás paparazzi szeretne felvételeket készíteni a hírességekről.

Eva Herzigová, Helena Christensen és Alessandra Ambrosio úgyszintén részt vettek a Dolce & Gabbana bemutatóján, és ők is belementek a mókázásba, bevállalták a különleges sztárfotókat. A koncepció nagyon izgalmas, leginkább a nosztalgikus hangulata miatt.

Monica Bellucci gyakran építi be a feketét valamely módon az öltözékébe, sőt, sokszor az egész szettjét a legsötétebb tónus uralja, ráadásul a Dolce & Gabbana kampányfotóin is rendszerint feketében bukkan fel. Nem csak imádja, de tudja is viselni, méghozzá olyan stílusosan, hogy cseppet sem öregíti vagy teszi komorrá a megjelenését. Ügyesen trükközik a különféle anyagokkal, textúrákkal. Gyakran jelenik meg nála a csipke, ahogyan a fényes anyagokat és a puha bársonyt sem mellőzi.

 

Kiemelt kép: Mondadori Portfolio / Getty Images. 

Képek a cikkben: Daniele Venturelli / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés