Pamela Anderson aztán tud meglepetést okozni, olyan képek készültek róla, amire nem sokan számítottak. Ultranőies szettekben kertészkedik, végre szögre akasztotta a piros vízimentő egyenruhát, senki nem kéri számon rajta.

hirdetés

Pamela Andersonról a többség kapásból a Baywatch című sorozatra asszociál, ahogy a szőke bombázó piros úszódresszben szalad a parton, a klasszikus lassított felvételeken. Noha szépségéből és vonzerejéből mit sem veszített az évek során, az elmúlt időszakban igyekszik megmutatni valós, természetes önmagát. Nemrégiben smink nélküli fotók készültek róla, az interjúban pedig arról is beszámolt, hogy szeretné bebizonyítani az embereknek, hogy sokkal több van benne egy dögös vízimentőnél.

Tudatában van annak, hogy az emberek nehezen fogadják el, amikor a természetességről beszél, hiszen nyíltan vállalja, hogy többször is bevállalt már különböző plasztikai beavatkozásokat. Ennek ellenére nem szeretne átesni a ló túloldalára, sokkal inkább a szépségmegőrzés a célja, semmiképp nem szeretne új arcot szabatni magának.

Pamela Anderson így kertészkedik: nőies képek készültek róla

A most 56 éves Pamela a divat világában is egy visszafogottabb, a klasszikus eleganciát követő vonalon kezdett el mozogni. Az imidzsváltásnak köszönhetően egészen más arcát mutatja meg a rajongóknak. Most is dögös és lehengerlő, azonban egyáltalán nem hivalkodó. Így még nem sokan tolták a talicskát a kertben, az biztos!

 

A fotók az Aritzia őszi kollekciójának kampányához készültek, melynek során remek érzékkel emelték ki Pamela Anderson nőies kisugárzását. Korábban legtöbbször csak Baywatch-bombázóként ábrázolták, ám manapság olyan felkéréseket is kap, amelyekben a finomabb oldalát is megmutathatja. Ezek a divatképek abszolút kihangsúlyozzák a benne rejlő határozottságot, miközben az eleganciát éppúgy fókuszba helyezik. A koncepció alapja a jó értelemben vett humor, amely a hétköznapi tevékenység és a viselt öltözék szembetűnő kontrasztjával ragadja meg a figyelmet. egy hétköznapi nő látszatát keltik, aki viseljen bármit, garantáltan sikkes és stílusos összképet teremt szettjeivel.

A színésznő az őszi időszak legkapósabb kulcsdarabjaiban pózol a kamerák előtt. Az oversize blézer, a klasszikus kosztümszoknya és ceruzaszoknya határozottan meghódította idén az utcai divatot. Nem csupán az irodában számítanak bevett viseletnek, a könnyedebb napokon éppúgy sokan választják őket, ha egy kicsit sikkesebbé akarják varázsolni az unalmas összeállításokat.

 

A repertoár egyértelműen egy visszafogott palettára épül, az Aritzia a fekete és a szürke különböző árnyalatiból csalogatta elő a játékosságot a kampány során. A Pamela által viselt darabok között feltűnik egy kis fekete ruha is, amely nélkülözhetetlen eleme egy sikkes nő ruhatárának. Bár nyilván nem a fametszéshez passzol, de a túlzó fotó ebben az esetben azt üzeni, hogy egy ilyen letisztult darab minden helyzetben kényelmes lehet.

Noha a színésznőtől nem ezt szokták meg a rajongók, hihetetlenül jól áll neki a visszafogottság és a bájos humor. Abszolút nem vitte túlzásba a dögösködést, néhány fotón jóformán állig begombolkozva állt modellt, a sminkjével sem estek túlzásba, mégis lehengerlően nőies.

 

A szezon kedvenc kabátjából is egy dögösebb verziót választott, a menő trench fazon egy bőrhatású darab, ami határozottan felpezsdíti a jól megszokott francia eleganciát. A színésznő már a kisugárzásával nőiesebbé varázsolja az általa viselt holmikat, ezek a ruhák minden tekintetben passzolnak a modellhez, a részletek kölcsönösen erősítik egymást.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Aritzia.

  • Megosztás:
hirdetés