Az ismert sztárok egészen másként néztek ki a sok-sok plasztika előtt. Friss fotóikon szinte rájuk sem lehet ismerni.

hirdetés

A plasztika nem feltétlenül deformálja el az arcot, a megjelenés csak akkor torzul, ha megszaladnak a művi beavatkozások, és nem éppen a finom összhatás a céljuk. Előfordul, hogy egészségügyi okok miatt van szükség a szépészeti beavatkozásra, de sokakat lelki okok vezetnek a sebészkésig.

A finom átalakításokkal nem lehet nagyot hibázni, egyesek azonban durván túltolják a változtatásokat, tényleg átesnek a ló túloldalára. A szituáció sokszor egy ördögi kört eredményez, ugyanis az elrontott plasztikát javító beavatkozás is még tovább ronthat a helyzeten, a műtétek sorozata pedig egyre torzabb látványt eredményez.

Sztárok plasztika előtt és után

Ezek a híres nők a kilencvenes évek népszerű színésznői voltak, ma már alig lehet megismerni őket a friss fotókon. A galériában megnézheted, hogyan néztek ki a plasztika előtt, s azt is, hogy milyen arcot készítettek nekik a profi sebészek.

 

A minimális változtatások abszolút megdobhatják a vonzerőt, az esztétikailag zavaró hibák helyreállításával nincs semmi probléma. Ám vannak, akiket könnyen megszédít a plasztikázásban rejlő lehetőségek tárháza, és durván szétszabatják az arcukat.

Nem csupán az aktuális plasztikai trendek befolyásolják az eredményt. Ha valaki nem tud megbarátkozni az idő múlásával, igencsak túlzásba eshet a sebészi eljárásokkal. Egy ideig valóban szép és látványos eredmény érhető el a fiatalítás terén, azonban a műtétek gyakorisága és a beavatkozások halmozása torz, felismerhetetlen arcot kreálhat.

A genetikával és az idő múlásával még az orvostudomány sem tud harcolni, néhányan azonban abba a hibába esnek, hogy abszolút a sebészkésre bízzák a megjelenésüket. Vannak finomabb, kevésbé invazív eljárások, ám sok nő drasztikus és látványos változást szeretne elérni a plasztika segítségével, ami sajnos gyakran abszolút távol áll a természetességtől.

Amikor a beavatkozás csontokat, izmokat is érint, hatalmas a kockázata annak, hogy az eredeti vonások totálisan eltorzulnak majd. Noha az orvostudomány rendkívül fejlett, s a legtöbb esetben előre tudják modellezni az eredményt, a nem várt komplikációk és a szervezet reakciói olyan befolyásoló tényezők, amelyeket nem lehet előre kiszámítani.

Számtalan pozitív példát láthatunk a sztárvilágban, azonban van jó néhány elrettentő eset is, amikor talán jobb lett volna leállni a műtétekkel.

Kiemelt kép: ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images/Jesse Grant/Getty Images for Princess Cruises/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés