Pamela Anderson a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szexszimbóluma volt, alakjáért szó szerint rajongtak a férfiak, most pedig ismét megvillantotta szexi lábait az izgalmas fotók kedvéért. Az 55 éves színésznő nem sokat változott az elmúlt időszakban, sikerült megőriznie dögös formáit. A Marc Jacobs minden alkalommal izgalmas, különleges kampánnyal jelentkezik, most a Baywatch sztárja a koncepció középpontja.

hirdetés

Pamela Anderson bomba alakot villantott: dögös fotók készültek

Minden korszakból említhető egy-két elképesztően népszerű szexszimbólum, akinek abszolút a lába előtt hevertek a férfiak. Ezek a nők alakjukkal, frizurájukkal és igéző tekintetükkel mindenkit levettek a lábáról. A kilencvenes években egyértelműen Pamela Anderson volt az egyik legismertebb, aki miatt minden szempár a televízió képernyőjére tapadt.

Karrierje a kilencvenes években szó szerint szárnyalt, a Baywatch című sorozatban számtalan alkalommal villantotta meg formás, nőies alakját. Noha nem veti meg a plasztikát, eredeti vonásai még mindig felismerhetők, tónusos alkata pedig mit sem változott az évek során. Most a Marc Jacobs kampányában kapott főszerepet, ahol egyértelműen elvitte a show-t.

 

A koncepció a retró divatra fókuszált, nem véletlen, hogy Pamela Andersont kérték fel az izgalmas fotózásra. Mégis, ki lenne hitelesebb választás a kilencvenes évek egyik legismertebb színésznőjénél, aki egyébként modellmunkái miatt éppen annyira ismert volt akkoriban.

A darabok elképesztően stílusosak és hűen tükrözik az egykori trendeket. A múltidéző szettek rövid, mintás pólókból, színes és már-már túlzóan mintázott darabokból, flitteres holmikból épülnek fel. A csinos, szexi rakott szoknya szintén megtalálható a repertoárban, ami bakanccsal dögös, galléros felsővel és mokaszinnel párosítva preppy stílust képvisel.

A kockás minta manapság rendkívül elterjedt, ám ez a motívum is a retró trendek fellángolásával tört vissza a hétköznapi divatba. A platformfazonú cipők szintén a múlt évezred egyik legsikkesebb darabjainak számítottak, de a láncos öv és a letisztult, egyszerű táskák éppúgy a kilencvenes, illetve kétezres évek hangulatát idézik.

Pamela Anderson a nőiesebb, visszafogottabb vonalat képviseli a kampányban, miközben az énekes, rapper Doja Cat hozza az extrém, vagány stílust. Anderson nem villant sokat magából, ám olyan szexisen pózol és olyan csábosan tekint bele a kamerába, hogy nem lehet átsiklani afelett, mennyire dögös.

 

Kiemelt kép: Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotó: Harley Weir/Marc Jacobs.

  • Megosztás:
hirdetés