Pamela Anderson megjelenése szinte semmit sem változott a ’90-es évek óta. Szőkített frizurája, vékony szemöldöke, és bomba alakja egyaránt a régi, bár legújabb divatfotóin nem kevés retust kapott, hogy úgy tűnjön, mintha rajta nem fogna az idő.

hirdetés

A Baywatch sorozat népszerű bombázója nem egy klasszikus szépségideált testesített meg a kilencvenes években, a férfiak azonban bolondultak érte. Sohasem tagadta – igaz, nehéz lett volna -, hogy dögös kinézetéért több plasztikai beavatkozáson is átesett. Hatalmas keblei szinte már az ismertető jegyévé váltak, éppúgy, mint keskeny dereka és szőke hajzuhataga.

Bár időnként felbukkan egy-egy tévéműsorban, színésznőként és modellként már csak ritkán láthatjuk Pamela Andersont. Idén az Ashoka márka táskakampányában tűnik fel ismét, méghozzá ízlésesen dögös fotókon.

Ilyen szexisen még senki nem reklámozott vegán táskát: Pamela Anderson újra bedobta magát

Néhány úttörő céghez hasonlóan, az Ashoka is folytatja a trendet: almahéjból és újrahasznosított műanyagpalackokból készít divatos vegán kézitáskákat. Állatjogi aktivistaként, Pamela Anderson azonnal rábólintott az együttműködésre, így ő lett a kampány fő reklámarca.

 

A színésznő 53 évesen is bomba formában van, bár a megjelenését jó adag retussal is megtámogatták. Az alakján ugyan semmit sem változtattak, de az idő apró nyomait eltüntették a bőréről. Bár hozzá kell tennünk, hogy Anderson Photoshop nélkül is nagyon dögös, nem sokat változott a kilencvenes évek óta. A képeket Carmelo Redondo készítette, a színésznő frizurájával és sminkjével pedig Mauro Saccoccini bíbelődött.

Kiemelt kép: Sven Hoppe/Picture Alliance/Getty Images.

Cikkfotók: Carmelo Redondo/Ashoka.

 

  • Megosztás:
hirdetés