Palvin Barbi két vakációhangulatú fotósorozattal készíti fel a hosszú téltől meggyötört lelki világunkat a nyárra. Időtlen szépségével bármelyik korba belehelyezhető a magyar modell, a retró fürdőruha éppúgy jól áll neki, mint bármelyik modern fazon. Az utazás, nyaralás, kikapcsolódás kerül fókuszba a képeken, mindezekhez pedig elengedhetetlenek a nyáriasan lenge, a franciásan sikkes és kényelmes, valamint az eleven színű, egzotikus, és a partira hangoló, nőiesen szexi ruhadarbok és kiegészítők.

hirdetés

Palvin Barbi nem csak egy gyönyörű modell, hanem igazi átváltozóművész, aki minden stílust magáénak tud érezni az adott pillanatban. A kisugárzása, az attitűdje éppúgy megváltozik egy-egy fotózás során, attól függően, milyen a sminkje, az öltözéke, a frizurája, illetve éppen milyen szituációba helyezik bele.

Az egyik percben még bájos szomszédlány-típus, a következőben pedig már a végzet asszonya, vadító vörös rúzzsal a száján. A vagány, a retró és a romantikus stílusok is jól passzolnak hozzá, ha kell, egészen a hatvanas évekig utazik vissza az időben. A magyar modell számtalan szerepben kipróbálta már magát, és azt is bebizonyította, hogy a lazaság és a nőiesség remekül megfér egymással.

Legyen szó szafarihangulatú vagy tengerparti fotózásról, a márkák szívesen kérik fel Palvin Barbarát a feladatra, hiszen vidámságával és nőiességével mindig megteremti a különleges atmoszférát.

Palvin Barbi inspirációt ad a vakációhoz: a sikkes fürdőruha elengedhetetlen

Bár Palvin Barbi fotósorozata kifejezetten retró, mégis nagyon mai. A nyári trendekben ismét felbukkannak a nosztalgikus fürdőruhafazonok, melyek egy ideje már jelen vannak a divat vérkeringésében. Ám idén a nyolcvanas-kilencvenes évek kedvelt fazonjai mellett a hatvanas-hetvenes évek kétrészes változatai is megjelennek.

 

Az aktuális irányzatok felelevenítik a nőies, alakhangsúlyos fazonokat, előkerülnek a hajráfok, nyakláncok, kaftánok, a széles karimájú kalapok és a hatalmas strandtáskák. A felvételeken tökéletes sminket, frizurát visel a modell, a hatvanas években erre kifejezetten ügyeltek a nők, akár a strandon, akár a medence partján ejtőztek.

 

Palvin Barbara most a Le Méridien szállodacsoport kedvéért vállalkozott erre a különleges időutazásra. Bár a képek a Maldív-szigeteken készültek, a Franciaországban alapított hotelmárka a hatvanas évek hamisítatlan francia sikkjét elevenítette fel a kampányában. A magyar modell nagyon örült a felkérésnek, mivel mindig is szeretett utazni, a megválasztott helyszín pedig különösen közel áll a szívéhez.

 

Palvin Barbi természetes könnyedségével és vidámságával egymaga megteremti azt a hangulatot, ami elengedhetetlen egy felhőtlen nyaraláshoz. Persze a gyönyörű látkép is ráerősít a nyári életérzésre.

 

A Jimmy Choo legújabb kampányában már szexi, dögös fazonokban látható a modell, ennél a kampánynál a modern divat került fókuszba. Persze a retró elemek itt is jelen vannak, például a nyolcvanas-kilencvenes években kedvelt, csípőig felvágott fürdőruha, vagy a hetvenes éveket megidéző kaftánruha és platformos szandál képében.

 

A divatkampányban a kiegészítők lennének a főszereplők, ám nőiesen karcsú alakjával és csodás megjelenésével Palvin Barbi ellopja a show-t. Vizes hatású frizurái és vonzó sminkjei inspirálóak lehetnek az előttünk álló nyár folyamán.

 

Palvin Barbi tökéletes példa arra, hogy tolakodó kacérkodás és túlzásba vitt villantások nélkül is lehet valaki nagyon szexi, a természetes kisugárzás mindig megnyerő.

 

A fotózáson a bikinik, retikülök, magassarkúk és a napszemüvegek kerültek fókuszba. A Jimmy Choo márka igazán nyári hangulatú kampányt készített, a helyszínt pedig egy luxusszálloda szolgáltatta. Ezzel a kivételes hellyel szerették volna kiemelni a márka csillogását, exkluzivitását. Palvin Barbi mellett feltűnik még a fotókon Precious Lee, Madison Headrick és Geron McKinley is. Claire Rothstein készítette a felvételeket, aki nagyszerűen megragadta a hely adottságait, és profin jelenítette meg a sikkes kiegészítőket, miközben a modellek sem szorultak háttérbe. A kampány olyan lett, mint egy vagány medencés buli, amire csak a legsikkesebb, legmenőbb vendégek kaphatnak meghívást.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képek a cikkben: Marriot, Claire Rothstein / Jimmy Choo. 

  • Megosztás:
hirdetés