Palvin Barbara formás idomait már második alkalommal mutatta meg a Calzedonia fürdőruháiban.

hirdetés

Palvin Barbara igazán sűrű évet tudhat a magáénak, a magánélete, és a karrierje is sínre került, ő pedig, szinte szárnyal, és láthatóan kirobbanó formában van.

A 25 éves magyar modell nemrég a Victoria’s Secret angyala lett, de nem csak a fehérneműcég katalógusfotóin láthatjuk őt lenge öltözékben, hiszen a Calzedonia legújabb fürdőruháit is ő népszerűsíti, immár második alkalommal. Palvin Barbi olyan nevek mellett szerepel a bikinikampányban, mint Ophelie Guillermand, Cindy Bruna, Abby Champion és Eduardo Ramos.

A Bahamákon készült fotókon a modell felszabadultan mutatja be az idei év legdivatosabb fazonjait és trendjeit: a nyolcvanas-kilencvenes évek stílusjegyei köszönnek vissza a Calzedonia legújabb fürdőruháin, mint például a neonszínek, a gyűrt anyagok, illetve az alsók esetében a brazil szabásvonalak.

Palvin Barbi a kampány kapcsán elmondta, úgy érzi, hogy minden nőnek ki kellene próbálnia azt, hogy milyen elfogadni és szeretni önmagát.

–  Csak egyszer kell meglépned és egész életeden át kitart! – tanácsolja a gyönyörű modell, aki szerint egy jó fürdőruha nagyot dobhat az ember önbizalmán.

Bár sikerei ellenére az utóbbi időben őt is megtalálta egy-egy furcsa megjegyzés az alakjával kapcsolatban, a kampányfotókon egy felszabadult, magabiztos nőt láthatunk, aki abszolút tisztában van önmagával. Palvin Barbi nőiesen karcsú, formás alakját már nagyon nehéz lenne negatív kritikával illetni, amint ez a Calzedonia 2019-es kampányfotóin is látható!

 

Képek: Calzedonia.

  • Megosztás: