Palvin Barbi már évek óta az Armani Beauty egyik nagykövete, emellett gyakran felbukkan különféle divatmárkák kifutóin és a magazincímlapokon. Most a spanyol Elle oldalain mutatja be a tavaszi divat legnőiesebb fazonjait.

hirdetés

Palvin Barbi évek óta az egyik legnépszerűbb modell, olyan márkáknak dolgozott már, mint a Chanel, Victoria’s Secret vagy az Armani. Utóbbinak az egyik reklámarca, a sminktermékek, parfümök kisfilmjeiben szokott feltűnni, emellett a vörös szőnyeges eseményekre legtöbbször az olasz luxusmárka kreációiban érkezik.

A szakmai sikerein kívül az egyéni stílusa is sokszor téma a magazinokban. Legutóbb a Vogue videósorozatában mutatta be a kedvenc ruhadarabjait. Palvin Barbi a hétköznapokban kifejezetten lazán öltözködik. Követi az aktuális trendeket, öltözködésébe mindig beépíti az éppen futó slágerdarabokat, de leginkább a lezser, kényelmes viselet a kedvence.

Csodás fotókon Palvin Barbi: a tavaszi szezon slágerdarabjait viseli

Legújabb fotósorozatában szintén nagy szerep jut az öltözködésnek. Kivételesen nem a vagány, végzet asszonya szerepben tündököl a magyar modell, hanem a szezon legnépszerűbb darabjait kapta magára.

A képek a spanyol Elle magazin számára készültek, Palvin Barbi olyan kreációkat visel, melyek nagy kedvencei a hétköznapokban is.

 

Az aktuális trendek között sok nosztalgikus fazonnal találkozhatunk, ilyen például a hetvenes éveket idéző kivágott felsőrész és a mintás nadrág. Mindkét darab helyet kap az aktuális kínálatban. Másik fontos divatelem a díszítés. Az elmúlt évek letisztultsága után visszatérnek a különféle kövekkel, láncokkal, gyöngyökkel felturbózott kreációk.

 

A lazaság és a nőiesség kettőssége jellemzi Palvin Barbara személyes ruhatárát, így valószínűleg a képeken szereplő szettekkel is könnyedén tudott azonosulni. Szereti a kicsit szexisebb, elegánsabb kreációkat, ám ezeket csak ritkában viseli a hétköznapokban.

A szabadidejében főként kényelmes darabokat kap magára, így a bővebb fazonú nadrágok, kabátkák nagy kedvencei. A magasított talppal, sarokkal ellátott csizmák a saját gardróbjában éppúgy megtalálhatóak, szerinte az efféle fazonok megváltoztatják a testtartást, és még laza stílusba ültetve is nőiesebbé varázsolják a sziluettet.

 

A kétrészes szettek most különösen divatosak, ráadásul praktikusabbá teszik a ruhatárat, hiszen sokféleképpen variálhatóak, mint például a nadrágkosztümök. A hetvenes évek fazonvariációi úgyszintén népszerűek a szezonban. A lezser, színes, kényelmes darabok tökéletesen passzolnak a modell egyéni stílusához, így igazán komfortosan mozgott bennük a napfényes tavaszi fotózáson.

 

A túlméretezett, már-már férfias stílusú szabások szintén főszerepet játszanak a tavaszi divatban. Az egyenes szabású nadrágok, zakók és ingek szinte bármilyen formában bekerülhetnek a megjelenésbe. Egy ilyen szett kicsit hanyag összhatást kelthet, ezért jó, ha figyelsz az egyensúlyra.

 

Palvin Barbit Spanyolországban, Sevillában kapták lencsevégre. A magyar manöken fesztelenül sétált a napsütésben, valósággal sziporkázik ezekben a nőies és lezser összeállításokban. A képeket Rafa Gallar készítette, a fotós nagyszerűen megragadta a manöken természetes báját és pozitív kisugárzását. Főként az Armani darabjait viselte, a sminkjét szintén az olasz luxusmárka termékeivel készítették el.

 

Kiemelt kép: Michael Bezjian / Getty Images. 

Képek a cikkben: Rafa Gallar / Elle Spain. 

  • Megosztás:
hirdetés