A dzsungeltrend most különösen sokrétű: buja növénymintázatok, színes levelek, tekergőző indák, egzotikus gyümölcsök és állatminták váltakoznak benne, már-már művészi kidolgozottsággal. A csillogó részletek és a homokszínű szafariöltözékek sem maradnak el. A Dolce & Gabbana nyári kollekciójában ezek a divatjegyek különleges kavalkádot alkotnak.

hirdetés

Időről időre visszakacsint a dzsungelmánia, mely elhozza számunkra a távoli világok egyedi hangulatát. Idén nem csak a levélmintákra koncentrál a divat, és a gyümölcsös motívumok úgyszintén tartogatnak néhány meglepetést. Az olasz divatház idei repertoárjában a kókuszdiók, ananászok, pálmalevelek és zebracsíkok szinte festményszerűen jelennek meg az öltözékeken.

Dzsungeltrend, ahogy a Dolce & Gabbana szereti: minden együtt, ami nőies, vidám, és egzotikus

A Dolce & Gabbana valószínűleg a lakberendezési dzsungelmotívumokból is inspirálódott picit, hiszen a páfrányos, papagájos, tukánnal díszített színpompás tapéták, díszpárnák, és lakástextíliák régóta divatosak. Az olasz luxusmárka még a lerágott csontként emlegetett szafaristílust is felturbózta kreatív ötleteivel és nőies újításaival.

Elképesztő, milyen színkavalkáddal ragadják meg a tekintetet ezek a ruhák, persze letisztult darabok szintén bőven akadnak a kollekcióban. Színes kendők, csillogó kiegészítők, virágok és élénk kiegészítők fokozzák a nyári életérzést. Külön plusz pont jár a kakadus napszemüvegért, az ananászos melltartóért, és a törzsi dobokat megjelenítő textilmintákért.

 

Képek: Estrop/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés