A 2023-as Grammy-gála vörös szőnyegén most a finom elegancia is előtérbe került, Adele abszolút elvitte a showt csinos ruhakölteményével. Mutatjuk a legcsodásabb kreációkat.

hirdetés

A 2023-as Grammy-gála legjobban öltözött hírességei

Magyar idő szerint hétfő hajnalban tartották a 65. Grammy-gálát, amely a zenei díjak kiosztása mellett kicsit a divatról is szól. Ahogy minden vörös szőnyeges eseményen, úgy most is fantasztikus ruhakölteményekben jelentek meg a hírességek. Noha korábban többen polgárpukkasztó kreációkat öltöttek magukra –Lady Gaga például csúcstartó a megmagyarázhatatlan ruhadarabok viselésében-, most a kifinomult eleganciáról szólt az estély.

Páratlan, káprázatos estélyikben és csillogásban nem volt hiány, mégis Adele volt az, aki egyértelműen elvitte a showt visszafogott, ámde különleges ruhaválasztásával. A bordó bársonyból készült Louis Vuitton darab romantikus, elegáns hatást kelt, miközben tökéletesen kiemeli az énekesnő karcsú vonalait. Adele kiforrott, remek ízlésre tett szert az évek során, így tőle abszolút nem szokatlan, ha nőies, finom vonalú estélyiben jelenik meg egy rendezvényen.

A galériában megnézheted a legjobban öltözött hírességeket, akik mindenkit lenyűgöztek az idei Grammy-gálán és emlékezetessé tették a vörös szőnyeges bevonulást.

 

Adele mellett olyan hírességek tették tiszteletüket a gálán, mint Jennifer Lopez, Beyoncé, Olivia Rodrigo, Paris Hilton vagy Taylor Swift. Ennélfogva a lehengerlő ruhaválasztásokon meg sem lepődtünk, hiszen legtöbbjük nem csupán kiemelkedő tehetségéről, de kifinomult stílusérzékéről éppúgy híres.

Az idei Grammy-gálán Madonna lánya is részt vett, aki általában polgárpukkasztó megjelenésével éri el, hogy a címlapokra kerüljön, ám ez alkalommal egy csinos, letisztult, mégis dögös ruhát választott. A kommentelők meg is lepődtek, hogy Lourdes cseppet sem esett túlzásba a dekoltázzsal vagy a fazonkialakítással, most tényleg igazán elegáns volt.

Cardi B szíve sem a nőies darabok felé húz, ám úgy tűnik, az idei Grammy-gála mindenkiből előcsalogatta a sikkes eleganciát. Azt nem vitatjuk, hogy ez a ruha cseppet sem hétköznapi, ám a vagány rapper most tényleg kitett magáért. Egyedi stílusa sem szorult háttérbe, ám most kifinomultabb szintre emelte a feltűnő megjelenését.

Kiemelt kép: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for The Recording Academy/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés