Az év színe a vörös szőnyegen is hódít, a híres nők már rég felfedezték a magenta tónusban rejlő nőiességet és vonzerőt. Képeken mutatjuk a legszebb estélyiket.

hirdetés

A híres nők imádják a magenta vonzerejét

A vörös szőnyeges események kicsit a divatról is szólnak, ugyanis a legtöbb híresség ilyenkor gyönyörű tervezői kreációkba bújik. Mindenki igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a megjelenéséből, sokan stylist segítségével választják ki az eseményhez leginkább passzoló darabot. Nem csupán a ruha fazonja és szabása számít, a színekkel éppúgy zseniálisan lehet trükközni.

Az év színe, a Viva Magenta igazán különleges árnyalatnak számít, melynek különféle rokontónusait már rég kiszemelték maguknak a hírességek. A vörös szőnyegen rendre feltűnik ez a vibráló, energikus kolorit, amely kellőképpen elegáns, mégis ragyogó és nőies külsőt kölcsönöz a viselőjének. Ezek a gyönyörű nők egészen más stílusú darabokat választottak, a kreációk színe azonban minden esetben elvitte a show-t.

 

Az elegáns eseményeken olykor nehéz megtalálni az arany középutat. Sokan kitűnni vágynak, ez azonban rizikós talaj, könnyedén át lehet esni a ló túloldalára, így akár rosszul is elsülhet a nagy igyekezet.

Aki biztonsági játékos, általában feketét, fehéret, aranyat vagy ezüstöt választ az estélyre, míg mások a merészebb tónusok felé is kacsingatnak. A 2023-as év színe, a Viva Magenta egy visszafogottabb, bordós-rózsaszínes árnyalat, amely cseppet sem teszi túlzóvá a megjelenést, mégis feltűnő és egyedi, vonzó kisugárzást eredményez.

Haj- és szemszíntől, valamint bőrtónustól függetlenül szinte mindenkinek jól áll, talán ezért is olyan gyakori résztvevője a vörös szőnyeges eseményeknek. Hófehér vagy éppen kreol bőrön, illetve szőke és fekete tincsek mellett ugyanúgy csodásan érvényesülhet a magenta színben pompázó ruhadarab, csupán a tónus hűvösségét vagy melegségét kell eltalálni.

Célszerű rózsaszínes sminkkel kombinálni, de a kiegészítőkhöz szintén hozzá lehet igazítani a makeupot. A Viva Magenta remekül kombinálható bármilyen árnyalattal, fekete vagy ezüst mellett például kifejezetten jól mutat.

Kiemelt kép: Amy Sussman/Getty Images for Baby2Baby/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés